Het jaar 2015

Als afsluiter van 2015 wil ik je graag als eerste bedanken voor het bezoeken van mijn Blog. Mijn blog is enorm gegroeid het afgelopen jaar en dat heb ik aan jullie mijn lieve trouwe lezers te danken. Superleuk en ik ben er rete-trots op 🙂 (pardon my French).

Ik blog inmiddels een dikke 1,5 jaar en kan het met de 3 artikelen per week goed vol houden. Ik heb het afgelopen jaar een aantal leuke samenwerkingen mogen doen en ook dat vind ik een enorme prestatie. Ik hoop jullie ook in 2016 weer leuke, interessante en mooie artikelen te kunnen laten lezen en zien.

IMG_2530   Iphone foto's Annette 198    vakantie Kos 2015 067

Het was een mooi jaar zowel op blog als prive gebied. Ik mocht het afgelopen jaar maar liefst 3x van een vakantie genieten wow, dat heb ik nog nooit gedaan maar het smaakte naar meer dat zeker. Zo ging ik in februari met Isabelle naar Londen voor haar 16e verjaardag. Ging ik in Juni naar Turkije om daar mijn ouders te verrassen die 50 jaar getrouwd waren (dat lees je hier) en mocht een aantal weken later nog genieten van een fijne luier vakantie op Kos (verslagje). Heerlijk allemaal.

Dit waren mijn meest bezochtte artikelen van 2015:

Met stip op nummer 1 een artikel uit 2014 dat ook vorig jaar mijn meest populaire artikel bleek. Het is de Olaz gezichtsborstel. Ik denk omdat hij sinds dit jaar ook in Nederland te koop is. Heel fijn apparaat dat ik meerdere keren per week gebruik.

IMG_0856

Plaats 2 is voor de double dots oorbellen die ik won via de blog van Curvasious. Ook dit artikel was vorig jaar heel populair. Leuk om te zien dat er nog steeds op dit artikel wordt gezocht en gelezen.

IMG_1721

Op 3 mijn review van Dr. Organic. Een dikke Dr. No voor mij  maar blijkbaar zoeken veel mensen hier reviews van op.

IMG_2688

De vierde plek is voor deze schoenen die ik namens het testpanel mocht proberen namelijk de Xsensible Stretchwalker. Hele dure schoenen maar boy wat lopen ze fijn. Ik heb ze tijdens de trip naar Londen gedragen want daar waren ze de ultieme test voor natuurlijk.

IMG_2478

En dan op nummer 5 een oogcreme en wel die van L’oreal. Ook leuk om te zien dat dit veel werd bekeken het afgelopen jaar. Niet iedereen gebruikt oogcreme of ziet er het nut van in. Leuk dat zo’n artikel dan toch in mijn top 5 staat.

028

We gaan er weer een mooi jaar van maken, ik heb er zin in en hopelijk jullie ook. Mocht je verzoekjes, vragen opmerkingen hebben dan mag je me altijd een mail sturen of dit hieronder in de comments laten weten. Ik hoor graag wat jullie vinden en waar behoefte aan is.

Let’s rock 2016

Annette

 

 

14 thoughts on “Het jaar 2015

 1. In 2016 blijf ik je natuurlijk bezoeken! Jouw blog is leuk, informatief en al ken ik je niet persoonlijk, het voelt aan alsof wij elkaar kennen.(en dat is eigenlijk het geheim van een goede blogger)
  Ik denk dat ik daarom ook alleen blogs volg van mensen die mij sympathiek voorkomen. .
  Ik vind het hartstikke tof dat je veel samenwerkingen hebt gehad, en in de toekomst zullen dat heel wat meer worden. Zeker weten!
  Volgens mij volgde ik je al vanaf het begin en zie jouw blog groeien, zo leuk om te zien!
  Een goede jaarwisseling en alvast tot volgend jaar! (wat klinkt dat altijd raar….hahaha)
  Keep up the good work! xxx

  Like

 2. Natuurlijk volg ik je ook in 2016. Wat ik zo leuk vind is, zoals je al weet,je leuke humor. Ook vind ik het heel leuk dat je persoonlijk een antwoord geeft op een reactie. En nadat ik wat aangaf dat je dit ook deed. Vond ik heel gaaf. Dit maakt je blog helemaal je eigen. Ik volg je sinds augustus omdat ik je DM artikelen zo interessant vind. En ik heb respect dat je fulltime werkt. Ik heb zelf geen tijd om elke keer een reactie te geven en dat doe ik dan ook niet, zo nu en dan laat ik wat van me horen.
  Enige minpunt is voordat ik je ging volgen dat je heel moeilijk kon zien onder welke kop nou een nieuwe is. Moest ik overal op klikken om te kijken naar de nieuwste review. En je kunt als gewone bezoeker geen reactie plaatsen, je moet je daarvoor inschrijven. Voor de rest TOP. Claudy

  Like

  • Dank je wel Claudy. Ik heb ook een beetje geworsteld met waar ik mijn nieuwste artikelen nu moet plaatsen. Ik had ze eerst allemaal op de home page staan maar dan had ik ze dus dubbel, vond ik ook niet helemaal ok. Om het je makkelijker te maken kun je eventueel mijn facebook pagina liken. Daar zet ik steeds mijn laatste artikel op hoef je alleen maar te klikken 😉 ga je er vanzelf naar toe.

   Like

 3. Olaz gezichtsborstel heb ik net gister gekocht. Wat leuk. Ik heb jouw review net gelezen. En Dr. Organic (Flop) die ga ik ook lezen zo. 🙂 Net als Claudy vind ik het ook moeilijk om te weten welke post de eerste is. Via FB is een goed idee. Alleen ik bezoek ook weer niet iedere dag mijn FB.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s