Korte break Turkije

Zoals jullie al hebben kunnen lezen was ik vorige week even een weekje naar Turkije. Dit alles was om mijn ouders te verrassen die 50 jaar waren getrouwd op 4 juni jl.

Het was super geslaagd. We vlogen op dinsdagavond naar Turkije en ook mijn ouders vlogen die avond. Dat was dus al even spannend want het zou jammer zijn als onze verrassing al op Schiphol zou stranden. Gelukkig ging dat goed wij vlogen vanaf de D-gate en mijn ouders vanaf G.

Iphone foto's Annette 120

Aangekomen in Turkije hadden we via de touroperator een prive-transfer gekregen dus met een klein busje huppakee de koffers inladen en op naar het hotel. De eerste fase was gelukt. We hadden het hotel al gemaild (in het turks) dat we zouden komen en of ze mee wilden helpen aan onze verrassing. Helaas bleken ze onze mail niet ontvangen te hebben. Maar we hadden ruim een uur voor mijn ouders zouden arriveren dus konden het verhaal alsnog uitleggen. Volgens de receptie was het IMPOSSIBLE, nee hoor zei de beste man, dat gaat nooit lukken een hele dag ‘verstoppen’ 🙂

Wij kregen onze kamers op de 4e etage en volgens hun gegevens zouden mijn ouders op de 1e etage verblijven (later bleek dat ze dus op de 5e etage zaten dus het had goed mis kunnen gaan). Uiteindelijk zijn we naar bed gegaan en zou het een spannende dag worden. De hele woensdag moesten we namelijk nog onderduiken omdat we ze echt op hun trouwdag dus de donderdag wilde verrassen. Woensdagochtend hielden we goed het restaurant in de gaten om te zien wanneer mijn ouders gingen ontbijten. Kijk! daar zijn ze, hahaha.

Iphone foto's Annette 125

Nadat ze hadden ontbeten gingen wij ervan uit dat ze naar het strand zouden gaan, zoals ze zeiden toen we ze hadden uitgehoord de afgelopen maanden. Nee hoor, ze gingen lekker op de hoek!!!! bij het zwembad zitten. Tsja, nu moesten we even improviseren. Via een achteruitgang zijn we de ontbijtzaal ingegaan en hebben wat gegeten. Het hotel heeft twee zwembaden dus wij gingen naar het andere zwembad maar hielden de boel goed in de gaten natuurlijk. S’middags was er nog een OEF! momentje toen ik uit het toiletgebouw liep en rechtstreeks tegen mijn vader opbotste hahaha zonnebril opgezet en hand voor het gezicht, maar het was behoorlijk schrikken. Gelukkig had hij niets door (hij verwachtte ons ook niet dus registreerde het totaal niet).

In de middag zijn we bij het strand gaan eten om ervoor te zorgen dat we ze niet zouden zien en s’avonds hebben we weer gewacht tot we ze uit het restaurant zagen komen (gingen ze dus gewoon weer op de hoek zitten voor de koffie en een potje kaarten 😦 dat was echt steeds wel spannend hoor. Maar het was gelukt!

Iphone foto's Annette 127         Iphone foto's Annette 129

De volgende ochtend hebben we de ontbijtzaal versierd en met onze toeters ze binnengehaald. Ze waren super blij en we waren allemaal behoorlijk ge-emotioneerd. Surprise geslaagd! Het was heerlijk en we hebben een heerlijke week gehad. Echt een kadootje voor ons allemaal. Heerlijk even tijd met elkaar doorbrengen, zwemmen, eten en s’avonds lekker aan de wandel.

Iphone foto's Annette 198              Iphone foto's Annette 205

Dank jullie voor het meeleven 🙂 en de lieve reacties!

Annette

 

 

13 thoughts on “Korte break Turkije

 1. Wat ontzettend leuk zeg, wat zullen je ouders verrast geweest zijn! En wat knap dat jullie je een hele dag ‘verborgen’ hebben weten te houden, hihihi!

  Like

 2. Wat een superleuk idee, zeg! En wat zal dit een klus geweest zijn om te organiseren. Als ik jouw moeder was, zou ik me totaal rot schrikken op zo’n moment… Alleen al dáárvan zou ik in tranen uitbarsten. Dus, ik kan me voorstellen hoe emotioneel die voor iedereen moet geweest zijn.
  Trouwens, dat kleine fotootje van hun trouwdag vind ik heel leuk om te zien. Jouw ouders zien er daar precíes zo uit als de mijne op hun trouwfoto’s.

  Like

  • Het was heel spannend en vooral moeilijk om je mond zo lang te moeten houden 🙂 Leuk he, die trouwfoto. Ik heb ook een foto van mijn moeder als klein meisje met zo’n enorme strik op haar hoofd die zie je ook bij iedereen van die leeftijd, hahaha heel benieuwd of men dat ook zegt over onze foto’s over 30 jaar.

   Like

 3. Pingback: Prada | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Action Shoplog | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s