Vakantie Kos

Wat was het weer heerlijk. Terwijl in Nederland de regen met bakken uit de hemel viel en er een heuze terror-storm het land over ging zaten mijn dochter en ik veilig boven op een berg, hahaha.

vakantie Kos 2015 021      vakantie Kos 2015 027

We gingen weer naar Kos dit jaar. 3 jaar terug waren we ook op dit eiland en dat was prima bevallen. Wel wilden we graag wat dichter bij Kos-stad zitten zodat we ook wat makkelijker de ‘stad’ in konden. We zijn naar Aegan View geweest, zo’n 1,5 km van Kos-stad. Wel bleek dit resort boven op een berg te zitten (kon dat echt niet achterhalen op zoover, jammer) dus al met al was het alleen mogelijk met de taxi of bus naar de stad te gaan.

vakantie Kos 2015 046      vakantie Kos 2015 052

Maar we zaten er wel heerlijk. Het was een enorm complex dat in diverse lagen was gebouwd. Gelukkig bleek onze kamer vlakbij de receptie te zitten en konden we alles lopend af. De mensen die een kamer ‘boven’ hadden moesten elke dag met golfkarretjes omhoog en naar beneden. Ook is dit complex geen aanrader voor mensen die niet goed ter been zijn.

vakantie Kos 2015 067      vakantie Kos 2015 121

Onze kamer was recent gerenoveerd en had een gloedje nieuwe king-size box spring. Helemaal lekker. Ook hadden we een fijn balkon (voor onze dagelijkse potje kaarten) dat in de ochtend in de zon lag maar de rest van de dag uit de zon lag. Het resort is ‘self-sufficient’ zoals dat heet en erg begaan met de natuur. Het heeft een eigen boerderij en alle groente en fruit voor het hotel komt dus van eigen teelt. Je kon met een boot de boerderij bezoeken dat op een eiland voor de kust lag. Wij hebben dat niet gedaan, het was te warm vonden wij om zo’n tocht te ondernemen.

vakantie Kos 2015 144      vakantie Kos 2015 146

Onze dagen waren gevuld met ontbijt, zonnen, zwemmen, lezen, kaarten, lunchen, mensen kijken, dineren en een paar keer naar Kos-stad :).  We hebben van alle heisa rondom Griekenland niets meegekregen. Je kon gewoon pinnen en er was ook bij de Grieken geen onmin te bespeuren. Ook van de vluchtelingen hebben we niet veel meegekregen. Je zag ze wel toen we in Kos-stad waren maar ze zaten eigenlijk in groepjes in het park. Triest om te zien, dat wel.

Wel hadden wel een vervelende heenreis. Een dag voor vertrek werd onze vlucht gewijzigd en toen ik ging bellen met de reisorganisatie zeiden ze dat het helaas nodig was omdat er veel annuleringen waren en dat de mensen niet meer naar Griekenland op vakantie wilden. Pfff, dat betekende voor ons een tussenstop op Kreta waar we 2 uur in een bloedheet vliegtuig hebben moeten wachten.

vakantie Kos 2015 031      vakantie Kos 2015 104

We zijn heerlijk uitgerust en hebben weer een fijne vakantie gehad. Gekke selfies gemaakt, het lijkt wel of we geen normale foto konden maken haha en heerlijke quality time. Ik geniet er enorm van want voor ik het weet gaat ook deze schat niet meer met haar moeder op vakantie :(.

vakantie Kos 2015 134      vakantie Kos 2015 165

Ben jij (al) op vakantie geweest? En zo ja, wat was je bestemming?

Annette

7 thoughts on “Vakantie Kos

  1. Wat een prachtig uitzicht. Ik ben dol op de zee en bergen (de laatste alleen om naar te kijken…) Vakantie zit er niet in, maar ik ben wel eens in Griekenland geweest. Echt heel erg mooi! Geinige selfies en je hebt een lekker kleurtje. 🙂

    Like

  2. Pingback: Prada | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s