Regenerist (Olaz) – Gezichtsborstel

Vorig jaar zomer kocht in Duitsland een gezichtsborstel van Olaz. Hij werkt op 2 AA-batterijen en doet het een aantal maanden (zo’n 6) bij een gemiddeld gebruik van zo’n 4 a 5x per week.  Ik wilde al een tijdje een elektrische gezichtsborstel maar met name de prijs van de Visapure (Philips) of de Clarisonic (Mia) die beiden ruim de 100 euro aandoen hielden me tegen.

IMG_0854       IMG_0855

Nee dan deze, in aanschaf  29,95 euro en komt met een extra opzetborsteltje en een klein tubetje reinigingscrème. Losse opzetborstels gaan per 2 en kosten 9,95 euro. Een stuk vriendelijker geprijsd dus.

IMG_0853

Maar wat doet deze reinigingsborstel dan? Hij heeft een licht peeling effect door het roterende borsteltje.  Ik maak eerst mijn huid schoon met een Micellair reinigingswater REVIEW. Mijn huid is dan nog licht vochtig. Ik verdeel vervolgens een klein beetje Philosophy Purity Made Simple (reiniger)  en ga dan ongeveer 60 seconden met  de borstel over mijn gezicht. Langer is echt niet nodig en je moet ook geen druk op de huid uitoefenen (anders wordt je rood denk ik). Vervolgens is mijn huid superschoon en klaar voor het aanbrengen van nachtverzorging. Met de gezichtsborstel wordt je huid veel dieper en grondiger gereinigd dan alleen met watten (schijfjes) en product.

IMG_0861              IMG_0859

Volgens de specificaties van de fabrikant wordt bij regelmatig gebruik ook nog eens je vochtbarrière verbetert en door het massage-effect en activeert het ook nog eens de actieve anti-aging werkstoffen (die zitten dus in de bijgeleverde reiniger).

IMG_0863              IMG_0862

Aangezien deze borstel op batterijen werkt kun je deze NIET onder de douche gebruiken, dat kunnen de 2 eerder genoemde borstels wel, maar voor mij is dat geen probleem. Je vervangt het borsteltje net als je tandenborstel 1x per 3 a 4 maanden. In Nederland volgens mij dus niet te koop al heb ik hem onlangs gespot bij Braun (als je een nieuw epileer apparaat kocht kreeg je de gezichtsborstel erbij). Wie weet gaan ze hem ook nog los verkopen. Die van mij komt bij de DM-markt vandaan.

 

Annette

 

 

13 thoughts on “Regenerist (Olaz) – Gezichtsborstel

  1. Dit lijkt me een goed apparaat! En zeker voor die prijs. Toch zou ik eerder kiezen voor eentje die je ook onder de douche kunt gebruiken, maar die zijn inderdaad erg duur.

    Like

    • Moet je zeker doen, hij is echt superfijn en ik was vorige week in Duitsland (Centro) daar hebben ze hem nog steeds bij de DM dus ik vermoed dat deze gewoon in het assortiment zit. Fijn ook dat je daar gewoon je opzetborstels kunt kopen.

      Like

  2. Pingback: Philosophy – Purity Made Simple | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s