Verslag Londen

Het heerlijke reisje naar Londen zit erop. Wat hebben we een fijne dagen gehad. Vermoeiend maar heel gezellig. We hebben ontzettend geluk gehad met het weer ook. Alleen de laatste ochtend miezerde het een beetje (tot we terug waren in Nederland daar was het echt waardeloos weer).

IMG_2530   IMG_2533

Onze trip begon op maandagochtend. Na wat toestanden op Schiphol (ik neem altijd het trouwboekje en toestemmingsformulier mee en nu dus niet!) of mijn dochter wel vrijwillig mee ging en ik haar niet probeerde te ontvoeren 🙂 gingen we op weg. We vlogen met BA naar Gatwick (ook daar weer vragen waarom ik geen documenten mee had met bewijs dat Isabelle mijn dochter is pffff), namen daar de Gatwick Express naar Londen en 30 minuten later waren we er. Toen even zoeken welke underground we moesten hebben maar wat een heerlijkheid dat je in Londen overal behulpzame medewerkers hebt staan die je helpen met inchecken (we hadden Oystercards) en welke trein je moet nemen. Daar kan men in Nederland een voorbeeld aan nemen.

Stappen      IMG_2541

We vonden ons hotel, gooiden de koffer neer en huppatee op stap. We namen weer de underground richting Oxford maar waren toch een beetje overweldigd (en moe) door de enorme hoeveelheid aan winkels en vooral de omvang van de winkels (4 verdiepingen is niets). Dus na twee uurtjes rondgelopen te hebben en 2 Barry M lakjes verder, terug naar het hotel gegaan. Even een break genomen maar toen toch de hort weer op. Ons hotel lag vlakbij de London Eye en de Big Ben dus daar even wat mooie plaatjes geschoten. Restaurantje gezocht maar eigenlijk te moe om te eten. Terug in het hotel bleek dat we er ruim 15.000 stappen op hadden zitten en dat was eigenlijk toch wel een beetje too much voor de eerste dag.

Victoria Secret      IMG_2540

De volgende ochtend gingen we het nogmaals proberen op Oxford/Regent en Bondstreet en waren we op zoek naar de Victoria Secret winkel 🙂 Wat een fijne winkel en wat een fijn personeel. Zeer behulpzaam. We kregen een giga-paskamer (met bankje) toegewezen en een hele berg BH’s om te proberen welk model het fijnst is. We werden even keurig opgemeten en de paskamer had een belletje zodat als je hulp nodig had er gelijk weer iemand kwam. Er werd na de pas-sessie een kaartje ingevuld met je naam, maat en welke modellen je fijn vond en toen kon je lekker los op de 4 etages van de winkel. We kochten elk 2 bh’s en ik kocht ook nog 2 t-shirts. Lekker in felle kleuren, fijn voor de zomer.

IMG_2551   IMG_2549

S’middags zijn we naar Camden gegaan. Voor alle Goth en alternatieven is dat de place-to-be. Heel leuk om te zien maar niet echt onze smaak. Ik kocht er wel een fijne geurkaars in de geur Passievrucht, Mango en we hebben daar ook wat gegeten.

Annette M&M      IMG_2543

Onze laatste volle dag zijn we naar het Westfield shopping mall gegaan. Dat was ongeveer 20 minuten met de underground. Als je wel eens in Centro bent geweest (Duitsland) daar is het wel een beetje mee te vergelijken maar dan nog even een tikkie groter. Veel fijne plekken om wat te eten en te drinken en prachtige winkels (hier vind je ook veel luxe merken). Bij Lush kochten we even twee bad-bubbels voor in de avond en bij de Models own (leuk winkeltje in de vorm van een nagellak flesje) wat producten voor de ogen en nagels. Bij de White Company kocht ik nog een heerlijke geurkaars.

IMG_2556      IMG_2560

In de avond gingen we naar Leicester Square waar je alle theaters vind maar we waren te moe om echt een voorstelling te pakken dus lekker rondgewandeld, wat gegeten en natuurlijk even bij M&M world geweest. Wat leuk om te zien en wederom 4 verdiepingen met alles van M&M en een heerlijke chocoladegeur (heel subtiel) als je de winkel in komt.

Shopping     IMG_2545

Onze laatste ochtend hadden we niet meer zoveel tijd dus even naar de grote Primark wat spulletjes gekocht waaronder deze tas en leuke sjaal en toen was het tijd om richting de luchthaven te gaan. De vlucht verliep prima en rond half 8 waren we weer in Hilversum. Helaas kwam het met bakken uit de lucht dus gingen we nog even snel een turkse pizza eten bij het station en ik vroeg aan de eigenaar of hij het nummer had van een taxi bedrijf. Deze lieve man heeft ons vervolgens even naar huis gebracht. Hoe fijn was dat. We wonen maar een paar straten verder maar anders waren we echt drijfnat geweest. Top!

Heerlijk een douche genomen en bed in gedoken. Het was een fijne trip en we hebben er van genoten.

Ben jij wel eens naar Londen geweest?

Annette

 

19 thoughts on “Verslag Londen

 1. Wat een leuk verslag, zo te lezen hebben jullie het naar je zin gehad! Ik ben ook in Londen geweest en heel wat kilometers afgelegd. Wat liggen die metrolijnen diep onder de grond. En een drukte, veel toeristen. Indrukwekkende, bruisende stad. De musea waren meestal gratis, het eten vond ik er wel weer heel duur. En fish and chips, wat viel dat tegen toen. Haha, zijn daarna snel maar een hamburger gaan eten! En veel, veel zwervers. Wij waren ook naar de London Zoo geweest, en de London Eye hebben we toen maar overgeslagen, stond een enorme rij. (ik durfde er toch niet in…;)

  Like

 2. Ik ben ook echt fan van Londen en sla de M&M store en Westfield ook nooit over. Op mijn blog staan ook nog leuke Londen tips voor de Londen lover. Ik kan echt niet wachten om er in september weer naartoe te gaan.

  Like

 3. Ja Londen! Echt een leuke stad; alleen een beetje prijzig voor deze student;)

  Ik vond het inderdaad ook super dat veel musea gratis waren en dat merkte je ook wel want het was overal super druk met klasjes en schilders.

  En ik vond de winkels met pastelgekleurde kleding in Camden echt geweldig. Alleen ook boven mijn budget maar daar ga ik zeker een volgende keer inslaan!

  Like

 4. Leuk verslag! Londen is zo’n geweldige stad. En zo te zien hebben jullie er heerlijk kunnen shoppen. Wat leuk trouwens dat jij in Hilversum woont. Wonen we vlakbij elkaar, want ik woon in Bussum! 🙂

  Like

 5. Wat een leuk verslag, en wat een moois hebben jullie geshopt! Ik ben nog nooit in Londen geweest, maar het staat wel op mijn verlanglijstje.

  Like

  • Zeker een aanrader hoor Natasja, wij hadden enorme spierpijn na de eerste dag 🙂 maar jij loopt al veel met de hond natuurlijk dus dat zal dan wel meevallen. Maar het is ook veel trappetjes (metro) op en af en dat is uiteindelijk killing hahaha

   Like

 6. Pingback: Londen trip | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Boots No7 serum | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: MUA palette – Spring Break | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s