Revitalift Magic Blur – L’oreal oogverzorging

Al eerder maakte ik een review over een product uit de Blur serie van L’oreal namelijk de dagcrème. De review kun je hier lezen. Ditmaal koos ik voor de oogverzorging uit die lijn. De dagcrème beviel me prima dus toen de producten voor de helft waren bij het Kruidvat nam ik deze mee.

027      028

Volgens de verpakking vervaagt dit product direct rimpels, wallen en kringen. Na een maand vermindert het de tekenen van veroudering & vermoeidheid. Dus in de test dan maar.

Op de verpakking vond ik het volgende;

De combinatie van vervagende polymeren in een transformerende textuur voor een perfect gladde en zijdezachte huid. Een krachtige mix van anti-verouderings ingrediënten en haloxyl + cafeïne bestrijdt de tekenen van huidveroudering dag na dag en vermindert wallen en donkere kringen.

Onmiddellijk:

Vervaagt zichtbaar

*rimpels & fijne lijntjes

*Wallen

*Donkere kringen

Na een maand:

*rimpels zijn verminderd

*donkere kringen zijn minder zichtbaar

*wallen zijn verminderd

030      031

De marketing van dit soort producten blijft altijd dit soort kreten en termen rondstrooien maar ik heb er eigenlijk nog nooit iets van gemerkt. Natuurlijk voel je wel aan je huid of een product lekker smeert en goed voelt maar ik heb nog nooit een Hallelujah! momentje gehad dat ik dacht Asjemenou ik zie er 10 jaar jonger uit 🙂 Op de eerste foto zie je mijn oog na een dag of twee gebruik. Helemaal nog aan het begin dus en de tweede foto is een maand later. Zoek de verschillen. De rechterfoto laat een miniem verschil zien maar ik zie in de spiegel geen enorm verschil ofzo.

IMG_2236   IMG_2408

De crème is wat dikker dan de Olaz oog crème die ik eerder heb gebruikt (lees hier) maar wel van een gelijke zacht-perzik kleur die dus goed blend onder je oog. Je hebt maar een klein beetje nodig dus je doet best lang met zo’n tubetje. Je kunt het beste met je vingers de crème een beetje inkloppen. Ik breng zelf een beetje op mijn vinger aan en klop het dan onder mijn ogen. Ik gebruik hier dus niet het tuitje van de tube voor (zoals op de verpakking staat, lijkt met niet prettig om met die stick onder je ogen te smeren en smeert ook niet zo prettig uit).

032

Ik zeg prima oog crème voor de dames die een wat rijkere crème willen onder de ogen. Ben je nog wat jonger dan ik 😉 dan zou ik voor die van Olaz kiezen die is iets dunner van structuur. Deze oogverzorging kost normale prijs EUR 16,99 maar ik kocht het met 50% korting. Aanrader want Kruidvat en Etos hebben regelmatig dit soort producten in de folder voor 1+1 of 50% korting, je wilt tenslotte geen dief zijn van je eigen portemonnee toch? Die extra eurootjes geven we wel weer aan iets anders uit.

Gebruiken jullie een oogverzorging of vind je het maar onzin?

Annette

 

7 thoughts on “Revitalift Magic Blur – L’oreal oogverzorging

 1. Ik gebruik altijd oogcrème en ik weet ook dat het nodig is. Het is goed om die dunne huid te hydrateren. Ik heb er nu een van biodermal, maar vind de vitamin cream van Dermalogica het lekkerst!

  Like

 2. In principe is een oogcrème niet nodig, het is echt een marketing product. Tenzij je bv. jouw dagcrème niet bij jouw ogen verdraagt, kan het een oplossing zijn. De magic blur heb ik ook, het vult rimpeltjes optisch op en beviel mij prima. Clarins heeft ook een goede daarvoor.

  Like

   • daar zijn de meningen over verdeeld 🙂 de huid onder de ogen is namelijk wel anders. daarom gebruik je er ook geen lotion o.i.d. onder (meestal). ik kan echt niet zonder oogcreme ❤

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s