Opgemaakt

Beauty empties december 2022

Het jaar zit erop. Iedereen een mooi 2023 gewenst. Ik neem je nog even mee langs mijn beauty empties van december 2022. Alles wat ik leeg kneep, spoot, opdronk, opat en opspoot komt voorbij 😉 Gingen er bij jou nog mooie producten op en heb je een wensenlijstje voor het komend jaar?

Annette

Onder het filmpje vind je de linkjes om door te klikken naar de reviews.

Volledige reviews:

Secret deodorant

Revitaltrax

Golden Rose shampoo

Philip Kingsley elasticizer

Balea Vitamine C serum

Elemis Pro collagen cream

4 thoughts on “Opgemaakt

 1. Ik ben wel benieuwd naar die face wash van Simple, vooral naar de geur! Ik zie het aan je huid dat die collageen echt wel wat doet, rimpels minder diep en de huid wat strakker. Mooi!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik las dat je de revitaltrax na een maand of 3 om de dag kan nemen meer als onderhoud maar ik begrijp dat jij het elke dag inneemt. Ik ben er wel erg benieuwd naar omdat ik probeer af te vallen en de laatste x zag ik dat mijn huid ook in mijn gezicht slapper werd helaas. Je huid ziet er heel goed uit.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik gebruik het vrijwel elke dag soms vergeet ik het een keer of sla ik over dus toch wel 5x per week. Maar je kunt het inderdaad om de dag gebruiken wellicht dat ik dat ook ga doen maar ik ben bang dat de klad er dan inkomt en dat je het gaat vergeten is nu standaard ritueel bij mijn ontbijt 👍🏻

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s