Weekoverzicht

Weekoverzicht 02 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik was ‘gewoon’ aan het werk en ging naar het circus. Lees je mee?

Werk

Zoals ik vorige week al meldde had ik geen vrij, wel een extra dag thuisgewerkt en de maandag was het natuurlijk super stil. Dus nadat ik de uren administratie had gedaan kon ik echt wel even achterover leunen en was er niet veel te doen. Later in de week werd het wat drukker maar ik verwacht pas dat het volgende week weer echt gaat aantrekken. Maar het was prima zo.

Outfitjes

Ik ging kleurrijk het nieuwe jaar in. Probeerde op maandag de rode lipstick uit de adventskalender uit. Ik vind rood bij mezelf echt niet zo mooi maar de lipstick is van goede kwaliteit en hij bleef echt uren goed zitten, wellicht toch af en toe maar eens proberen 😉 (deze is van Revolution overigens). Verder het batik-jasje, het roze vest en de omslagdoek gedragen.

Gegeten

Lekker gegeten ook weer. Op woensdag komt mijn dochter altijd eten dus dan eten we geen maaltijd van uitgekookt.nl maar had ze deze keer om Lasagne gevraagd. Ik had verder lekker stoofpeertjes met sucadelapje(s), worteltjes met kip (basic maar prima), heerlijke boontjes met rijst en kipgehaktballetjes (met satesaus).

Opruimen

Project van het jaar (ahum) wordt dus de vliering opruimen. Bij het naar binnen turen zakte de moed al in de schoenen haha maar ik heb een beginnetje gemaakt en er een vuilniszak met troep uitgehaald en wat oude kersttroep ook gelijk weggegooid, dat kan alvast met de volgende kliko mee. Volgende week weer een zak en of doos vullen met spullen.

Stekje

Nou ja, stekje zeg maar stek 😊 ik had 2 stekjes van mijn grote monstera plant afgehaald (want die groeit echt tegen de klippen op) en al een tijd in het water staan. Nu zaten er flink wat wortels aan dus ik heb beide stekken nu in de potgrond gezet. Benieuwd of het gaat aanslaan en ik dus zo weer een mooie grote plant aan de verzameling kan toevoegen.

Aankoopjes

Als ik zaterdag naar de markt ga kom ik altijd langs de Wibra. Ik stap daar tegenwoordig standaard dan ook even binnen. Vaak koop ik niets maar deze ronde zag ik dit leuke wikkelvest voor maar 7 euro, nam ik een nieuwe keukenrolhouder mee en kocht ik een scrub-daddy. Die laatste wil ik gaan gebruiken om mijn luxaflex eens goed schoon te maken (waarschijnlijk pas in het voorjaar hoor – jemig wat is dat toch altijd een K-klus) als iemand nog een goede tip heeft hoe je die makkelijk af kunt soppen (zonder dat ze echt helemaal van de muur moeten houd ik me aanbevolen).

KerstCircus

Vrijdag ging ik met W. naar Amsterdam eerst even geluncht en daarna richting Carre gewandeld want hij had kaartjes voor het kerstcircus geregeld. Echt een leuke show was het met heel veel acrobatiek (de foto’s zijn niet heel denderend maar het licht was natuurlijk niet best). Echt genoten, daarna rustig terug gewandeld naar de auto en onderweg nog even heerlijk gegeten. Het eten was geweldig maar het restaurant steenkoud (denk dat de eigenaar op de kosten wil letten maar dit was echt niet fijn). Dus sloegen we het toetje maar over en hebben we thuis nog even koffie gedronken.

Wat ik zondag ga doen weet ik nog niet als ik dit tik, dus dat lees je volgende week. Hoe was jouw eerste week van het nieuwe jaar?

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Heerlijk toch zo’n rustige week dat mag ook wel eens. Door omstandigheden een slechte week hier. Is dat zwarte ding een keukenrolhouder? Dringend een nieuwe nodig. Nu geen luxaflex meer maar deed ze vroeger eerst een beide kanten (luxaflex sluiten dus) met een droge swiffer (wel de originele die doen het toch beter). Dat haalt al het meeste stof weg. Vervolgens met zo’n handschoen om de auto schoon te maken steeds van links naar rechts en afhankelijk van hoe vies ze zijn uitspoelen. Sopje van allesreiniger met een dopje schoonmaakazijn. Niet te nat dan open doen en laten drogen en de andere kant. Hadden er destijds 7 dus deed er 1 per dag. Wanneer je goed ‘swiffert’ haal je al een groot deel stof weg. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Lekker zo’n rustig weekje, hier niet, nog steeds druk, maar vind ik niet erg, gaat de tijd lekker snel.
  Ik heb onlangs een stoomreiniger gekocht, en wil daar van het voorjaar mijn luxaflex mee doen, ben benieuwd, want vreselijk werkje…. (en doe het niet vaak dus heel erg nodig)

  Geliked door 1 persoon

 3. Toevallig heb ik gisteren de luxaflex schoongemaakt! Wat een klus! Ik had echt spierpijn daarna. Ook onhandig want ik stond op mijn bureau, het afstappen was steeds eng. Ik heb van die handschoentjes gebruikt die je voor een handmasker kan gebruiken, maar je kan ook “gewone” handschoenen gebruiken. Die waren nat van een sopje van een krachtige allesreiniger van Dubro (Action). Werkt als een trein, maar wel een klus.
  Wat een leuk wikkelvest en geen geld! Vrees alleen dat de kittens hem in no time gesloopt hebben…
  Wibra heeft heel goedkope kleding, ik heb daar wel eens een afgeprijsde joggingbroek van 2 euro gehaald.
  Lang geleden zijn wij ook naar het kerstcircus in Carré geweest, was zeker heel leuk.

  Geliked door 1 persoon

 4. Als je het wekelijks of dagelijks doet voldoet een swiffer vast wel, maar vocht en vet zet zich vast, dat veeg je niet even snel weg… Succes!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s