Golden Rose

Collagen Boost Shampoo & Conditioner

Vlak voordat ik naar Kroatië op vakantie vertrok ontving ik een pakketje met een shampoo en conditioner van het merk Golden Rose. Ik was uitgenodigd voor een event maar door mijn vakantie kon ik daar niet heen. Ik kreeg dus wel deze producten opgestuurd om te proberen.

Collageen

Zoals jullie wel weten slik ik al ruim 1,5 jaar dagelijks een dosis collageen (Revitaltrax) en ben daar zeer over te spreken. Nu kon ik dus deze shampoo en conditioner proberen. De conditioner is al helemaal op en heb je in mijn opgemaakt video van augustus kunnen zien. De shampoo is goed op weg om leeg te gaan 😊.

Over het merk;

Golden Rose Cosmetics bestaat voor een groot deel uit decoratieve cosmetica zoals dat met een deftige term heet. De producten zijn voornamelijk dierproefvrij, Vegan en bevatten geen parabenen en worden sinds 1983 verkocht in meer dan 92 landen wereldwijd. Sinds 2007 is het merk ook in de Benelux te krijgen en ze gaan de producten nu dus ook lanceren bij diverse drogisterijen maar zijn ook online te krijgen op hun eigen website.

Over het product;

Golden Rose Collagen Boost Shampoo is speciaal ontwikkelt om droog, beschadigd en futloos haar weer nieuw leven in te blazen. Het is niet alleen geschikt voor normaal tot droog haar, maar ook voor geverfd haar doet het wonderen. De formule is verrijkt met echte acacia-collgeen voor natuurlijke volume en biologische argan-olie om de vochtgehalte van het haar tot in de puntjes te verzorgen en te herstellen. Ook is er provitamine B5 toegevoegd om de hoofdhuid te voeden en geverfd haar te beschermen en te voorzien van een natuurlijke glans.

Golden Rose Collagen Boost Shampoo:

  • Reinigt, herstelt en beschermt droog, futloos en beschadigd haar
  • Verrijkt met acacia-collageen en biologische argan-olie
  • Met provitamine B5 om de hoofdhuid en het haar te voeden
  • Voorziet het haar van een natuurlijke glans
  • 100% vegan

Mijn mening:

Ik vind de shampoo fijner dan de conditioner. De shampoo maakt mijn haar eigenlijk al ‘zacht’ genoeg om zonder conditioner te gebruiken. Er zit lucht in mijn haar en het valt mooi en het glanst ook heel mooi. De conditioner voegt in mijn beleving niet heel veel toe en heeft ook een iets andere geur dan de shampoo. Dat laatste vind ik jammer want de geur van de shampoo is heel lekker (kapper-luchtje).

Er zijn dus naast de collageen boost ook nog een Keratine variant, een Purify variant en moisture lijn. Naar de keratine lijn ben ik ook nog wel benieuwd die is meer geschikt voor droog, zwak en beschadigd haar.

Het zijn flinke flessen dus je kunt even vooruit. Op de eigen site staan de producten voor € 9,95 per stuk maar online zie ik ze al goedkoper verschijnen. Als ze bij de drogist komen te liggen kun je ze wellicht een keer in een 1+1 aanbieding kopen, dat is zeker de moeite waard.

Annette

*Ik heb deze producten gekregen, dat doet niets af aan mijn mening.

5 thoughts on “Golden Rose

  1. Ik ken het merk niet maar klinkt als een fijne shampoo. Heb kort haar dus aan de shampoo voldoende. Van conditioner wordt het meestal slap en futloos. Laatst zo’n ‘paars’ masker gebruikt en duurde 3 dagen voordat het weer een beetje normaal zat. Fijn weekend, kon overigens een filmpje vanmorgen nog even zien over de levensmiddelendoos steeds gedoe met Ziggo af en toe een uurtje verbinding en dan weer uren niet. Weigeren te komen want steeds wanneer we bellen doet het internet het weer:-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s