Weekoverzicht

Weekoverzicht 01 – 2023

De allerbeste wensen voor 2023, veel liefde en gezondheid voor jullie allemaal. Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen 2 weken. De feestdagen zaten er tussen ik deed best veel en toch ook weer niet. Lees je mee?

Werk

Voor het eerst in jaren had ik geen vrij tussen kerst en oud en nieuw. Mijn collega zit lekker op de Canarische eilanden dus ik heb gewerkt. Wel wat meer vanuit huis en zeker niet in het tempo dat ik normaal hanteer maar het is toch anders en volgend jaar hoop ik toch wel weer even een paar dagen vrij te zijn. Het is altijd zo’n ‘gekke’ periode die dagen tussen kerst en oudjaar vind je ook niet?

Outfitjes

Het waren vooral weer truien. Die eerste week was het ook nog eens goed koud en zat ik steeds met koude voeten op kantoor omdat de vloer (boven een fabriekshal) maar koud bleef. Toch maar even 2 paar warme schoenen aangeschaft, die ene lijken meer op sloffen maar ze zijn heerlijk warm.

Gegeten

Ik had tussen de bedrijven door ‘gewoon’ wat maaltijden van uitgekookt.nl met name lekker Hollandse pot, bietjes, rode kool, stamppot andijvie, zuurkool allemaal helemaal prima. Op kerstavond kreeg ik de familie te eten en had ik me uitgesloofd (en dus geen foto’s van, behalve van mijn pastinaakchips (die heel lekker was) oeps ☹) een rollade, een beenham en kip, stoofpeertjes, aardappeltjes, vooraf wat zalm en ham en meloen en toetjes had ik gewoon kant- en klaar gekocht. Met de kerstdagen ben ik heerlijk met W. uit eten geweest.

Zwitserleven

Ik kreeg post van Zwitserleven over mijn pensioen (de UPO) maar bij inloggen bleek dat het voor geen kant klopte. Kreeg gelijk vlekken haha en bellen dus maar….pfff ook dat valt niet mee om iemand te pakken te krijgen tussen kerst en oudjaar. Maar goed, uiteindelijk gelukt. Ik moest dus de vliering op om papieren te zoeken, die heb ik inmiddels gescand en opgestuurd dus hopelijk wort het allemaal goed gecorrigeerd.

December Give-away

Alle dames die de give-away hadden gewonnen hebben hun pakjes binnen. Veel plezier met de gewonnen producten!

Zonnepanelen

Inmiddels met een nieuwe partij om de tafel gezeten voor zonnepanelen. Het vorige bedrijf heeft hun fout erkend en heeft de ingebreke stelling geaccepteerd en mijn gegevens verwijderd. Kan dus met deze nieuwe partij in zee en hopelijk gaat het in maart dan toch gebeuren…..Ik houd jullie op de hoogte.

Kadootjes

Mooie kadootjes ook gekregen met kerst en dat voor iemand die niet aan kadootjes doet hahaha. Van mijn dochter kreeg ik lekkere Rituals en van mijn zoon mooie glazen ornamenten voor in de kerstboom. Van lieve W een mooie armband en een mooie pandora ketting en lekkere producten van Elemis. Bofbips dat ik ben.

Kapper

De kapper kwam even langs om de droge punten uit mijn haar te knippen en de lagen weer even in model te knippen. Ik heb niet gekleurd. Is niet meer nodig, inmiddels heb ik een ‘mooie’ uitgroei en ga ik dus gewoon voor grijs. Ik ben er wel blij mee en ik merk dat het ook voor mijn haar wel fijn uitpakt nu ik het niet meer kleur, het is zachter, valt goed en het scheelt in de portemonnee.

Opruimen

Wel een beetje last van opruimwoede zo op de valreep in het oude jaar. De kerstboom en alles had ik de woensdag na de kerst al weer opgeruimd en ik heb mijn keukenkastje ook van wat bakken voorzien zodat het niet meer zo rommelig is. De vliering moet echt, toen ik eerder van de week die papieren moest zoeken, grrrr maar ik ga het doen in 2023.

Avondje uit

Met W. was ik naast dat we met de kerstdagen heerlijk uit eten waren geweest op vrijdagavond naar de Orchideeën kwekerij waar ze een kaarsjesroute hadden, zo mooi allemaal en heerlijk om even rond te wandelen wel vrij donker (dus uitkijken waar je loopt haha) en de vogeltjes gevoerd 😉.

Ik denk dat ik de komende tijd even van 3 naar 2 artikelen per week ga. Het is wat onrustig op het werk zoals je wel hebt gemerkt en ik ben daar gewoon heel erg moe van. Ik moet nog een paar maandjes en ik wil gewoon wel goed mijn rust pakken zodat ik niet straks opgebrand thuis zit dus even een beetje op de rem. Het weekoverzicht blijft en dan doe ik op de woensdagen een beauty- of boek review.

Voor iedereen een mooi 2023 en ik hoop dat jullie ook fijne dagen hebben gehad?

Annette

16 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Goedemorgen Annette
  Je hebt een leuke week achter de rug
  Mooie cadeaus heb je gehad ook langs deze weg wil ik je nog een een goed en gezond nieuwjaar wensen 2023
  Nog één fijne dag gewenst

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik wens je een gezellig, gezond en zonnig 2023!!
  Leuke kado’s heb je gehad! Ik lees de naam “W” vaak 😉 leuk en gezellig!
  Ik vroeg me steeds al af hoe jij het voor elkaar kreeg om te werken, artikelen te schrijven, te wandelen, filmpjes op te nemen, leuke dingen te doen ed. Goed dat je gas terug neemt!!

  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een leuke cadeaus heb je gekregen, W weet al helemaal wat jij leuk vindt! Grappig, wij hebben exact dezelfde plastic doosjes, die gebruik ik om mijn wol in op te bergen voor mijn needlefelt projecten. Al moet ik uitkijken, de katten weten nu goed hoe zij ze open krijgen. Ze worden helemaal dol van wol… Ik zou ook zo graag mijn haar willen laten uitgroeien maar dat donkere en dan die lichte waas… jij ook natuurlijk (nogmaals) een fijn 2023 toegewenst!

  Geliked door 1 persoon

  • De beste wensen. Ik heb de kleine portie van het uitgekookt je kunt zelf je portie grootte kiezen. Er zit verhoudingsgewijs wel veel groente bij vind ik zelf. Je kunt het een keer proberen het is geen abonnement dus je zit nergens aan vast.

   Like

 4. Een goed en gezond 2023! En verstandig om even wat gas terug te nemen, je moet het nooit te ver laten komen.
  Wat een leuke dagen heb je achter de rug, behalve het werk dan 😉
  En goed verwend met mooie cadeaus.
  Heb zelf ook gewerkt vorige week, was alleen vrijdag vrij. Toen naar Mall of the Netherlands geweest. Heb niks met deze dagen tussen kerst en oud en nieuw (met de kerst zelf overigens ook niet haha) dus werk het liefst. Neem de dagen lekker op wanneer het mooi weer is, of om op vakantie te gaan.
  Succes met de vliering. Ik moet zelf mijn berging ruimen. Woningbouw gaat eea verduurzamen, nieuw dubbel glas, nieuwe ketel etc. En ook de bergingen isoleren. En daarvoor moet ie zo goed als leeg… wordt nog een opgave haha. Maar heb nog tot juni. Beetje bij beetje doen.

  Geliked door 1 persoon

 5. dag ann de bese wensen voor jou en W (willem?)
  leuke show ben je geweest. ik ben met kerst naar phantasialand geweest in wintertraum echt magisch
  eten ziet er wel lekker uit maar pastinaak heb ik nog nooit gehad
  is het wel lekker?
  groetjes van tiny

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s