Opgemaakt

Beauty empties oktober 2021

Hallo november dus tijd om weer door de doos met opgebruikte producten te gaan. Ik vertel je wat ik ervan vond en onder de foto vind je linkje naar reviews mocht je die nog eens terug willen lezen om wat meer over een product te weten te komen. Flink wat producten van Elemis 🙂 maar ik denk ook wel dat het toch wel een beetje mijn favoriete merk aan het worden is. Ook een budget topper van een vitamine C serum.

Veel plezier bij het kijken en ik hoor graag of jij nog iets lekkers hebt opgemaakt deze maand?

Annette

Secret Deodorant – Klik hier

Elemis Pro Collagen Creme – Klik hier

Dermalogica Vitamine C serum – Klik hier

Nutraskin collageen – Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Leuk weer, visolie nu in de aanbieding bij Etos én K’vat. Zou die deo van Secret ook wel een willen proberen maar blijft het niet lang “plakkerig” na aanbrengen. Gebruik nu altijd een spray. Fijne dag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Oh ja en ik maakt de water-infusion electrolyte nachtcrème op, althans de sample. Vond deze erg fijn en (voor mij belangrijk) niet plakkerig. Wacht even op een Black Friday aanbieding en dan koop ik een full size.

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb nog gekeken wat de adventskalender van Elemis kost, oei.. zo jammer, dat gaat niet lukken. Ik zal niks verklappen maar er zitten fijne producten in (denk ik).Ik heb laatst ook visolie gekocht, schijnt ook te werken bij chronische pijn. De Vitamine C serum ga ik binnenkort ook bestellen. Die is zeker niet duur. Ik wacht nog op mijn bestelling bij Douglas van het verhelderende serum van Dr. Botanicals… ik had hem de 27 ste besteld en nog niks binnen. Vreemd, vaak duurt het 1 dag…

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Revolution | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s