Dermalogica

Biolumin-C Serum – Dermalogica           

Ook dit serum komt uit mijn Caroline Hirons kit en wel uit de herfstkit van vorig jaar. Het is een serum met een pipet, waar ik er inmiddels een soort apothekerskast vol van heb en wat dus makkelijk te doseren is.

Vitamine C

Het is eigenlijk niet meer weg te denken uit een goed huidverzorgings regime, vitamine C. Het blijft wel een ‘lastig’ ingrediënt omdat vitamine C ook bekend staat als instabiel en ook dat je er een vrij hoog percentage van nodig hebt als het effectief moet zijn. Goed de instructies lezen hoe je dit moet bewaren en het moet echt wel in een donker flesje of flesje zitten dat geen licht toe laat. (Dit flesje heeft bijvoorbeeld een ‘seal’ en er kan dus geen daglicht bij komen, ik bewaar het ook in een donker kastje).

Over het serum

Op de site van Dermalogia vond ik de volgende informatie: Dermalogica’s nieuwe BioLumin-C Serum combineert een ultrastabiel Vitamine C complex met geavanceerde biotechnologie om de natuurlijke kracht van Vitamine C te leveren daar waar dit het meest nodig is. BioLumin-C doet meer dan alleen verhelderen, verstevigen en het verminderen van fijne lijntjes; het werkt met het huideigen verdedigingsmechanisme van de huid, wat zorgt voor een heldere, stralende huid van binnenuit.

Onderzoek en technologie

Wat maakt het biolumin-c serum anders dan andere serums die Vitamine C bevatten?

Nieuwe technologieën en veelvuldig onderzoek hebben ervoor gezorgd dat de volle kracht van vitamine C kan worden gebruikt en het natuurlijke beschermingsmechanisme van de huid kan worden versterkt om schade te stoppen nog voordat het is aangericht. De geavanceerde technologie in BioLumin-C Serum levert meer Vitamine C tot diep in de huid. De superieure formule overtreft daardoor andere producten met Vitamine C (inclusief producten die hogere concentraties Vitamine bevatten). Ook bevat het product een AHA, die dode huidcellen op milde wijze van de huid verwijderd, wat ervoor zorgt dat het product nog beter wordt opgenomen.

Belangrijke eigenschappen:

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels 
 • Voorkomt en vermindert schade door vrije radicalen
 • Exfolieert en egaliseert de huid
 • Werkt samen met het huideigen beschermingsmechanisme
 • Voor de normale tot verouderde of vroegtijdig verouderde huid

Huidtype:

Voor de normale tot verouderde of vroegtijdig verouderde huid

Gebruik

Ik gebruik deze vitamine C in de avond, vitamine C maakt je huid ook wat gevoeliger voor zonlicht dus als je het overdag gebruikt moet je echt ook een hele hoge SPF gebruiken om irritatie aan de huid te voorkomen (een goede SPF is altijd een goed idee natuurlijk). Hij is niet vettig en dus goed te doseren met de pipet. Ik druppel het op mijn handpalm en ‘dep’ het dan op mijn gezicht. Ik laat het even een aantal minuten goed intrekken en dan breng ik nog een beetje nachtverzorging aan.

Prijs en verkrijgbaarheid

Je kunt het product online verkrijgen bij diverse aanbieders, de prijs varieert een beetje tussen de € 65,- en € 75,- voor 30 ml dat is best prijzig maar je doet er best lang mee en de ingredienten zijn absoluut hoogwaardig. Het is een genot voor je huid deze vitamine C. Heerlijk serum, ik ben aan het laatste beetje bezig.

Gebruik jij producten met Vitamine C voor je huid?

Annette

10 thoughts on “Dermalogica

 1. Wel eens van de Vit. C capsules van Balea gebruikt maar daar zitten er maar 7 in en weet ook niet of het gehalte aan Vit. C wel hoog genoeg is. Er staat nu al een hele tijd een flacon van The Ordinary maar door de verhuizing en alle gedoe daaromheen doe ik eigenlijk niet veel meer dan reinigen en verzorgen.

  Geliked door 1 persoon

  • Die van The ordinary is wel fijn die heb ik ook gehad (geloof ook gereviewd) ik lees wel eens dat sommige mensen ook ‘bruin’ worden door de vitamine c maar dan meer dus dat de huid oxideert heel gek maar kan dus blijkbaar 🤔 succes met orde brengen in de chaos

   Like

 2. Ik gebruik ook een vitamine C serum sinds een maand nu ongeveer. Is er ééntje van de Inkey list. Zie nog weinig verschil. Gebruik het in de morgen en smeer zowiezo hoge zonne factor op mijn gezicht.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik heb een vitamine c serum gehad van pixi een merk wat ik heel goed vind maar in dit serum leken korrels te zitten heel weinig hoor maar vond ik niet prettig. Merkte ook niks aan mijn huid. Deze lijkt me fijn zo te horen wel een stuk duurder.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ik heb in een Nivea anti-ageing crème een theelepel Vitamine C poeder van The Ordinary opgelost. Geen idee of de concentratie klopt, maar ik denk dat die wel ok is. In ieder geval geen vreemde irritatie van de huid bemerkt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Balea Vitamine C serum | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s