Weekoverzicht

Weekoverzicht #169

November gaat van start en we naderen alweer het einde van het jaar. Raar jaar tot nu toe maar goed, ik laat je meelezen met wat ik zoal deed de afgelopen week.

Gewerkt

Laat ik daar maar mee beginnen. Op maandag was ik naar kantoor maar ik had niet goed op de lijst gekeken want ik bleek de enige te zijn ☹ ongezellig als wat natuurlijk maar dan kun je wel even doorpakken. Wel jammer van de reistijd, maar goed niets aan te doen.

Gedragen

Ik vond dat ik maar weer eens wat minder aan de spijkerbroek en trui moest en een beetje meer moeite doen qua kleding. Deze week maar mee gestart. Op maandag nog wel de spijkerbroek dan 😊 maar wel met een shirt en het rode ‘houthakkersvest’ van de Zara. Op dinsdag de zwarte broek van Nikkie en de blauwe zijden blouse. Op woensdag kwam ik er lekker in haha en ging ik voor een kleurrijke outfit dus broek met printje (die ik onlangs voor 5 euro op de kop wist te tikken) en de vero moda trui die er mooi bijkleurt. Donderdag mijn knit-wear pak aan dat ik vorig jaar kocht met het spijkerjasje en op vrijdag de groene col (is eigenlijk een soort tuniek maar dan vind ik hem best saai dus ik stop hem gewoon in mijn broek en draag hem als trui.

Gegeten

We hadden weer een Hello Fresh box deze week. Toch wel ideaal hoor, veel minder verspilling als dat je zelf koopt (althans bij mij) en geen gesjouw met boodschappen of nadenken wat je moest koken. We hadden de kip wraps – altijd lekker. Een stamp met gehaktballetjes en een pasta gerecht. Dik in orde weer.

Gekocht

Ik kocht een heerlijk nieuw parfum voor mezelf bij een leuk winkeltje in Bussum. Het is een Italiaans merk wat verder volgens mij niet zo bekend is. De geur heeft vooral lime/citrus noten, heerlijk. Wellicht dat ik er nog wel over schrijf een keer. Ook kocht ik wat nieuwe deo’s bij Notino. Daar verkopen ze nu ook mijn favoriete Secret deo maar wel alleen kleine verpakkingen. Normaal heb ik altijd de grote uitvoeringen van de deo en de Borotalco wil ik eens proberen.

Wandelen

Het wandelen en sporten ging ook weer lekker deze week. Het was met wandelen lekker droog (ahum niet op zaterdag). Nog steeds geen rood/witte paddenstoel gespot overigens wel een hoop andere soorten. Verder veel verse koeienpoep maar ze waren niet in de buurt haha, ik zag ze wel grazend verderop de hei.

Tuinman

Na wat misverstandjes en gemiste afspraken werd op woensdag dan eindelijk de tuin weer gedaan.  Volgende week komt hij nog even terug om de hedera heg helemaal te scheren en dan is hij lekker winterklaar en dus de komende maanden mag de tuin uitrusten 😉. Mijn paarse bes staat overigens prachtig in bloei. Gekocht als heel klein struikje maar flink gegroeid de afgelopen jaren.

Singer  

Op vrijdag ga ik op bezoek bij het Singer museum in Laren. Het is lekker dicht bij mijn huis en naast een tentoonstelling kun je daar ook in de beeldentuin wandelen. Hmm, vond het eerlijk gezegd niet zo bijster bijzonder. Het was een stuk kleiner als ik dacht maar dat komt wellicht doordat ik de laatste periode bij wat grotere musea was. Anyway het was even lekker om eruit te zijn, prachtig weer ook dus mocht de pret allemaal niet drukken.

Weekend

Op zaterdagochtend sjees ik even snel naar de markt voor bloemen. Verder heb ik niets nodig en het is pokkeweer. Met een vriend ga ik lunchen in Monnickendam – waren we er toch even uit haha maar het was te vies weer om ook gezellig even door het stadje te lopen dus dat doen we een keer als het droog is want het zag er wel leuk uit. Op zondag ga ik vroeg wandelen en doe ik een rondje Almere. Verder maar lekker met een boek op de bank. Ik heb de komende week behoorlijk wat afspraken staan dus wil daar goed uitgerust voor zijn. Volgende week meer daarover.

Hoe was jullie week?

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Rustig weekje met veel brood en soep (Ed wil altijd warm eten het liefste 2 keer per dag:-) Wij hadden beter weer dan hij op Kreta. Corona had er toch wel flink ingeslagen en veel zwerf katten/honden:((. Fijne douchegel van Korres gehad. Zaterdag ook naar Singer maar we mochten er niet in je moet reserveren en dat is in het ene museum wel maar het andere niet was het vergeten te checken. Heb zo geen zin in de herfst/winter en alle (misschien) maatregelen en onzekerheden weer. Ben benieuwd morgen. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig, die paarse bes. Als ik ‘m tijdens mijn wandelingetjes spot (is niet al te vaak, want hier in de buurt issie vrij ” exclusief”, haha), sta ik er altijd met ontzag naar te kijken. Oogstrelend vind ik ‘m.
  Fijne week weer ! x

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een mooie kleur hebben die bessen! Leuk weer al jouw outfits, dat vest met blouse eronder staat je heel mooi. Tof flesje parfum en kunst, ik ben er dol op. Al heb ik met moderne kunst nog wel wat moeite maar het schijnt behoorlijk lastig te zijn om iets moois moderns te maken. al zijn er natuurlijk ook kunstenaars die maar wat doen en toch de hemel in worden geprezen. Gek genoeg kunnen zij vaak perfect realistisch schilderen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s