Vichy

Vichy Vitamine C booster

Ik had in dit filmpje (klik hier) al aan jullie laten zien dat ik het nieuwste product van de Vichy huidverzorging had ontvangen namelijk de Vitamine C booster. Ik de review van vandaag lees je er alles over.

Vichy Booster voor de huid

Deze Liftactiv Anti-oxidanten booster is een 10 daagse kuur. Hij zou ervoor moeten zorgen dat je na 10 dagen jonger oogt (altijd goed) en er meer uitgerust uitziet (nog beter 🙂 ) en de huid straalt (ik ben het zonnetje in huis). Met de toevoeging van maar liefst 15% Vitamine C en Hyaluronzuur moet dat gaan lukken.

Het is een klein flesje (glas) met een pipet (ook glas) en je brengt elke dag (ochtend) 4 a 5 druppels aan op je handpalm en dept deze dan over je gezicht. De geur is….. hmm hoe zal ik dit eens gaan omschrijven. In Hilversum zit een koffiebranderij in het centrum en tsja zo ruikt het hahaha ook wel een boterham die net een beetje te lang in de broodrooster heeft gezeten. Beetje brand/rook lucht dus, althans in mijn beleving 🙂 niet echt lekker maar het is zo vervlogen.

Vichy Liftactiv Booster

Omdat het een vluchtige substantie is is hij zo verdwenen in je huid en kun je met je ‘normale’ producten verder dus bijvoorbeeld serum en dagverzorging. Let wel op als je in de zon gaat want vitamine C kan je huid gevoeliger maken voor zonlicht dus niet in de zomer gebruiken zou ik zeggen (of wellicht beter om hem dan in de avond toe te passen).

Na 10 dagen moet je het restant weggooien is het advies (zonde….. hij is na opening een maand houdbaar dus ik zou zeggen 10 dagen wachten en dan nog een 10 dagen kuurtje doen, dan is hij echt leeg). Waarom? Vitamine C is onstabiel en kun je niet bewaren. Het product zal gaan oxideren en stinken dus OF opmaken OF weggooien. Ik heb ook al eens eerder een ‘booster’ product gehad die was van Clarins. De review kun je hier lezen (klik door).

Met slechts 11 ingrediënten en geen parfum is het een mooi ‘clean’ product. Ik houd er wel van. Ik heb foto’s gemaakt op dag 1 en aan het einde van de kuur. Zie ik een significant verschil? Nee, niet echt maar het voelt wel allemaal wat strakker dat moet gezegd. Dus op de foto’s zonder make-up en vroeeeeggg  (hallo ochtend gezicht 🙂 ) geen enorm zichtbaar verschil al straal ik wel een tikkie meer op de laatste foto (al zeg ik het zelf).

Vichy Vitamine C booster

Wanneer gebruik je dit product? Bijvoorbeeld bij het wisselen van de seizoenen, als je een lekker feest hebt of een bruiloft bijvoorbeeld. Als je huid wat ‘gestressed’ is of bij een zonbeschadigde huid. Reden genoeg dus om dit flesje eens te proberen. Hij kost rond de EUR 23,- dat is wellicht niet heel goedkoop maar wel een fijne oppepper voor je huid en dat kan af en toe zeker geen kwaad. Ik vond hem fijn in elk geval.

Gebruik jij wel eens een booster?

Annette

20 thoughts on “Vichy

 1. Hetzelfde als wat Jolanda zegt, C is helemaal hot. Grappig, “mijn”vitamine C heeft ook zo een brandluchtje, de dames van dat merk vonden het zelfs naar knakworst ruiken en achteraf klopt dat ook. Wat mij betreft een teken dat de samenstelling klopt. C ruikt dus waarschijnlijk heel apart 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 3. Hey Ann! Ik heb dit product ook gekocht en heb het nu 10 dagen gebruikt. Ik wou het flesje gewoon een maand of 3 laten staan en dan nog eens 10 dagen gebruiken, maar nu lees ik dat het binnen een maand opgebruikt moet worden?? Denk je dat kwaad kan dat ik het gewoon langer blijf gebruiken of zoals jij zegt 10 dagen gebruiken, 10 dagen niet en dan opnieuw 10 dagen? Zo zonde van het geld anders toch?! Groetjes! x

  Geliked door 1 persoon

 4. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Plog | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s