Sample Saturday

Vichy Idealia BB crème

Van deze sample heb ik een hele stapel 🙂 volgens mij een keer van @beautybybabs gekregen maar ik weet het niet meer zeker. Ik heb inmiddels een aantal zakjes opgemaakt want deze sample gaat vaak met mij mee op reis als ik voor een paar dagen op (zaken) reis ben. Hoef ik geen ‘fles’ foundation mee te nemen.

Vichy Idealia BB Creme

Welk merk?

Vichy is jullie denk ik allemaal wel bekend. Je koopt het merk bij de Apotheek en is ook online wel goed te verkrijgen. Ik heb inmiddels aardig wat Vichy producten geprobeerd en vind het over het algemeen een heel fijn merk. Bijvoorbeeld dit Vitamine C serum (klik hier) of de Mineral 89 (klik hier) waar ik ook al twee flessen van heb opgemaakt.

Vichy Idealia BB Creme

Wat is het?

Dit is een BB crème, eigenlijk een hele lichte corrector dus. Hij heeft een SPF van 25 wat heel erg fijn is en ik ideaal vind zodat je geen aparte zonnefilter hoeft te gebruiken voor je gezicht. Hier kunnen andere merken een voorbeeld aan nemen.

Vichy Idealia BB Creme

Wat vond ik ervan?

De kleur is net iets te geel voor mij maar met een beetje bronzing power goed te doen voor mij. Hij is wel behoorlijk dekkend dus ik vind het meer een foundation dan een BB crème, van een BB crème zou ik toch iets minder dekking verwachten.

Prima voor mij voor op reis en houd het een hele dag vol, mijn voorhoofd gaat iets glimmen in de loop van de dag maar dat kan ook komen omdat ik als ik reis vaak meerdere samples test en dus niet mijn ‘gewone’ routine aanhoudt.

SS Vichy BB cream (5)

Waar te koop en wat kost het?

Online prima te vinden en zoals gezegd bij je apotheek. Ik denk dat je online goedkoper uit bent dan dat je naar de Apotheek gaat, de goedkoopste versie die ik online zie is EUR 17,- op andere sites rond de EUR 25,- kijk dus zeker even goed rond, dat kan je een paar euro schelen.  Hij is er in de variant Light en de variant Medium.

Annette

7 thoughts on “Sample Saturday

  1. Klopt! die had ik meegestuurd toen je een prijs bij mij gewonnen had. Ik vond hem ook wat te geel voor mij. Wat je ook kan proberen zijn die lightening drops van Catrice (of essence). Ik had die ook en dat werkt best goed!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s