Sample Saturday

Vichy – Aqualia Thermal – Rijke crème

Ook dit kleine tubetje van Vichy ging mee op vakantie naar Kreta en werd aan de Sample Saturday test onderworpen.

Vichy Aqualia Thermal rijke creme

Welk merk?

Vichy, daar vind je al meer over op mijn blog. Bijvoorbeeld: deze nachtcreme (klik hier) of de Vitamine C booster (klik hier).  Maar dit is de rijke dagcrème van Aqualia Thermal deze hydrateert een droge, tot zeer droge en gedehydrateerde huid intensief met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn, waaronder hyaluronzuur, het mineraliserend water van Vichy, en het plantaardige suiker mannose. De huid voelt onmiddellijk comfortabeler en gehydrateerd aan. De hydratatie van de huid werkt tot 48 uur en de huid wordt versterkt, zelfs bij temperatuurschommelingen, stress of vervuiling.

Wat is het?

Een rijke crème dus die je zowel overdag als in de avond kunt gebruiken. Mijn huid vond deze heerlijk. Je snapt na een dag in de zon snakt je huid naar een lekkere slobber en dat doet deze crème uitstekend.

Wat vond ik ervan?

Zalig, zoals ik hierboven al schreef absorbeerde deze crème als een malle en voelde mijn huid heerlijk aan. Het tubetje heb ik een aantal dagen kunnen gebruiken dus zeker een goede indruk.

Vichy Rijke creme aqualia thermal

Waar te koop en wat kost het?

Prima prijs want voor rond de EUR 17,- heb je deze in huis. Vichy kun je kopen bij de apotheek maar is ook zeer goed online te verkrijgen tegenwoordig.

Ben jij bekend met deze lijn van Vichy?

Annette

10 thoughts on “Sample Saturday

  1. Volgens mij heb ik ergens ook nog samples van Aqualia Thermal liggen en ik weet het, die zijn zeker fijn! Nu je het over hun Vitamine C product hebt, die zou ik nog wel willen hebben. Ik heb die van The Ordinary maar die vind ik niet zo fijn vanwege de korreltjes die erin zitten en de rest is op. Zodra ik uitgetest ben met de producten die ik nu gebruik toch maar weer eens aan de C 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik ben fan van La Roche Posay omdat ik nogal een gevoelige huid en die heeft ook van die fijne proeftubes. Ik krijg bij de apotheek dan ook wel eens iets van Vichy mee, inderdaad ook een merk met goede producten.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s