Sample Saturday

Kenzoki Moisterizer

Van het mooie merk Kenzoki testte ik al eerder een product namelijk een hele fijne crème, klik hier voor de review. Bij die pot kreeg ik ook wat samples mee en eindelijk heb ik dan ook deze moisterizer uitgeprobeerd.

Kenzoki moisterizer

Wat voor product is het?

Een moisterizer ofwel vochtinbrengende crème. Dit zegt Kenzoki zelf over het product:

Een ultra-lichte crème dat het beste met de huid voorheeft! Zijn missie? Allereerst het lessen van de dorstige huid door de non-stop hydratie, dat uitgedroogd is door de drukke levensstijl. Door de non-stop hydratatie wordt de huid gehydradeert.

De huid is dorstig door de drukke levensstijl van nu. Deze ultra-lichte crème lest de dorstige huid en beschermt de huid tegen de gevolgen van de dagelijkse schadelijke invloeden zoals vervuiling, stress, warm en koud weer… Het werkt als een trio van welwillende actieven: Het plantwater van de Witte Lotus omhult de huid in een rustgevende, beschermende luchtbel* Het Japanse Lelietje van Dalen hydrateert intens en houdt het water in de huidcellen. Millet fungeert als een beschermend schild voor de huid.* Alle drie de functies zijn verpakt in de zachte uitstraling van de ontspannende Witte Lotus geur. De huid is zichtbaar gekalmeerd, gehydrateerd en beschermd. Mooi en zalig, wat er ook gebeurt.

Welk merk betreft het?

Kenzoki

Kenzoki moisterizer

Wat is de eerste indruk:

Zalig! De fullsize pot heb ik ook met plezier gebruikt en dit tubetje was daar ook geen uitzondering op. Trekt snel in ruikt zalig en voelt heerlijk aan. Doordat er een ‘geurtje’ aanzit wellicht niet geschikt voor mensen met een gevoelige huid? Op de site staat wel dat het voor alle huidtypen geschikt is, een proefje kan dus uitkomst bieden als je dit wilt proberen met een gevoelige huid.

Kopen of niet kopen?

Ja hoor, dik in orde deze moisterizer, ook qua ingrediënten ziet het er verder allemaal prima uit. Hij voelt lekker, ruikt lekker smeert lekker. Met dit tubetje heb ik bijna een week kunnen doen dus zeker een goede indruk kunnen krijgen. Een fullsize kost EUR 43,-. Niet goedkoop maar ook niet onbetaalbaar. Prima prijs/pretverhouding wat mij betreft.

Annette

17 thoughts on “Sample Saturday

    • Klopt deze was goedkoper dan de crème waar ik een review over heb geschreven. Hoe meer je wilt dat een crème doet hoe meer je bij dit merk betaald. Voor een alles in 1 kon je ruim 100 euries neertellen, dat vond ik een beetje te veel van het goede.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s