Ziaja

Ziaja – Liftende nachtcrème

Vandaag mijn laatste artikel over de verzorgingsproducten van Ziaja die ik mocht testen. Eerder kon je al lezen over de Lifting crème en de Essentie met vitamine C.

Vandaag de liftende nachtcrème die voor het kleine prijsje van EUR 6,49 te koop is. Zeg nu zelf dat is toch geen geld voor een lekkere pot crème? Helaas zit er ook bij dit product geen spateltje maar die gebruik ik wel altijd. Ik ga nooit met mijn vingers in een pot. Ik probeer het product zo schoon mogelijk te houden.

Ziaja Lifting solution

Deze liftende nachtcrème verzorgt de 40+ huid gedurende de nachtrust. Hij is geschikt voor de droge, oudere, rimpel gevoelige Huid. Herbouwd  de structuur van de huid. Vermindert oppervlakkige rimpels. Zorgt voor een optimaal liftend effect.

Bewezen effectiviteit *

Rimpel aantal verminderd met 31%

Rimpel gebied verminderd met 36%

Rimpel lengte verminderd met 33%

* Resultaten bewezen na een 56-daagse behandeling met in vivo tests in Frankrijk

Je hebt maar een klein beetje crème nodig. Hij smeert lekker uit en mijn huid voelt heerlijk verzorgd. Ik heb zelf geen hele droge huid meer normaal tot vochtarme maar hij doet het uitstekend.

Hoofdingrediënten: actieve anti-aging base – biopolymeer van zoete amandel proteïnen – Oligopeptiden (micro-collageen) – provitamine B5 (D-panthenol) – ursolzuur – vitamine E

Prima ingrediënten lijstje en ik kan niet anders zeggen dan dat het een fijne crème is. Hij ziet er heel licht-romig uit maar dit is een een beetje schijn-bedriegt bij dit product. Zodra hij namelijk met je huid in aanraking komt blijkt hij behoorlijk stroef aan te brengen en moet je hem echt even in masseren. Geen probleem is goed voor je huid –een beetje masseren- en dan wordt het product goed opgenomen door je huid. Het is wel een ‘echte’ nachtcrème dus wat vettig. Lekker en mijn huid voelt heerlijk gevoed aan als ik de volgende ochtend wakker word.

Ziaja heeft mij tot nu toe nog niet teleurgesteld. Ik heb inmiddels dus 5 producten van hen geprobeerd en het zijn stuk voor stuk toppers. Ik raad dit merk dus van harte aan. Ook fijn dat het heel goed te betalen is zodat fijne verzorgingsproducten voor iedereen bereikbaar zijn. Kom je dit merk dus tegen (of bestel je producten online) neem er gerust wat van mee.

Annette

Ik ontving dit product ter review (lees mijn disclaimer)

 

20 thoughts on “Ziaja

 1. Klinkt prima en Ziaja heeft heel prettige prijzen. Ik denk dat veel mensen die verzorgingsproducten nu ook eens kunnen aanschaffen al was het alleen al dat het gewoon betaalbaar is.Dus ik denk dat veel mensen heel happy zijn dat Ziaja ook eens in de spotlights staat.
  Want het is een vrij onbekend merk, maar op zich hebben ze prima ingrediënten.

  Like

 2. Behoorlijk stroef dat zou ik ook niet verwachten in een luchtig textuur. Wel een mooie prijs vind ik altijd met dit merk. Ik zou weer wat van dit merk proberen. Fijn dat je enthousiast bent.

  Like

 3. Je hebt helemaal gelijk met je spatelgebruik. Ik doe het altijd met mijn vingers, maar een spatel werkt schoner. Ga mijn leven toch eens beteren. 🙂

  Ook ik ben fan van Ziaja. Topmerk met budgetprijzen.

  Like

 4. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s