Lifting Creme

Denova Pro – Lifting Crème

Van de lieve mensen bij Ziaja – focus on skin mag ik een aantal producten testen. Hoe fijn is dat? Ik heb al eerdere ervaringen met Ziaja en hun salon-merk Denova Pro want ik had dit heerlijke rode klei masker al eens gebruikt.

Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij! Ook bevat  60% van de producten geen parabenen.

In Nederland zijn er meer dan 225 verschillende producten verkrijgbaar. Variërend  van producten voor het gezicht, lichaam en haar. Voor de verzorging van het lichaam van verschillende leeftijden en huidtypen. Ik heb gekozen voor producten voor de oudere huid en alles liftend of anti-aging 🙂 haha.

Vandaag laat ik jullie kennis maken met de Lifting cream. Deze is verkrijgbaar voor EUR 7,99 wat natuurlijk een zeer vriendelijke prijs is. De verpakking is netjes gesealed en ook het potje zelf is helemaal luchtdicht afgesloten. Jammer dat er geen spateltje wordt bijgeleverd maar gelukkig heb ik er daar zelf nog wel een aantal van.

Er zou een duidelijke aanspannende werking van de huid moeten komen bij gebruik van dit product en het stimuleert de opperhuid vernieuwing. Ook herstelt het de huid met structurele eiwitten.  Egaliseert de huid en vermindert de diepte van de rimpels.

Hoofdingrediënten:

Coenzym Q10

Fytohormonen uit het rode klaverextract

Provitamine B5 (D-panthenol)

retinol

Vitamine E

De crème is lekker ‘lobbig’ en heeft een subtiele geur. Van de aanspannende werking merk ik niet heel veel maar hij is wel heerlijk in gebruik. Ik heb deze nu als nachtcrème in gebruik en daar is hij prima geschikt voor. Als ik s’morgens wakker word voelt mijn huid glad en goed gevoed aan. Heerlijke crème die ook nog eens heel betaalbaar is. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een goede crème. Je kunt het product online kopen op de site van Ziaja

Heb jij al eens iets van Ziaja geprobeerd?

Annette

Ik heb dit product ter review ontvangen (disclaimer)

 

 

12 thoughts on “Lifting Creme

 1. Ik heb wel eens wat producten van Ziaja gehad. Het blijft jammer dat ze dit een liftende crème noemen, hoewel er wel goede ingrediënten in zitten.Lobbige crèmes vind ik vaak ook zo lekker, als ik op de verpakking “whipped” cream (of slagroom) lees loopt het water al in mijn mond, hihi.

  Like

 2. Jammer dat je niet echt veel effect merkt. Dat het een fijn product is al goed. Ik probeer op dit moment ook één van Ziaja product. Heerlijke crème die ook nog eens heel betaalbaar is. Dat is fijn.

  Like

 3. Het is zeker betaalbaar. Maar wat bedoelde je nou met; Huid voelt glad aan in de ochtend maar even daarvoor schrijf je; Het heeft geen aanspannende werking. Of bedoelde je; Huid voelt in de ochtend zacht aan?

  Like

  • Soms heb je wel eens dat je wakker wordt en dat je huid dan wel wat verzorging kan gebruiken. Dat is bij deze niet zo, mijn huid voelt s’morgens lekker zacht (en glad) en goed gevoed aan dus daarom vind ik de crème heel goed, helaas zie ik geen strakkere lijnen ontstaan.

   Like

 4. Pingback: Ziaja | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt #20 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s