Unboxing

Styletonebox November 2016

Zoals jullie van me gewend zijn unbox ik de Styletone voor jullie. Mijn eerste reactie was er een van Yes! Tot oh no 😦 hahaha. Ik neem je mee langs de producten.

Styletonebox November 2016

We beginnen met een lipliner van EUR 16,- van het merk Lord & Berry. Dit merk komt wel vaker terug in de box. Het is een nude kleur. Zelf gebruik ik eigenlijk nooit een lipliner maar gezien de lipstick die je straks ziet zal ik hem eens gaan proberen. Hij is waterproof en blijft dus zitten als een huis. Dat kan ik echt zeggen want de swatch die je hier zit zat er na een douche gewoon nog op haha. Je kunt alleen een lijntje zetten of om je lipstick nog langer mooi te houden de hele lip eerst inkleuren met dit potlood.

Dan een Bubble Mask (EUR 9,95) hoera! Ik gebruikte al eens eerder een dergelijk masker – lees hier – en daar was ik redelijk lyrisch over heel benieuwd dus naar deze variant. Hij is van het merk Cailyn waar eerder ook producten van in de box zaten waaronder een hele fijne concealer die ik nog regelmatig gebruik. Het masker exfolieerd en geeft een diepte reiniging. Slechts 3 minuten hoeft hij op je gezicht dus ideaal voor de drukke dames onder ons (me included).

Cailyn Mummy Whipping Bubble Cleansing Mask

Nagellak, altijd goed. Ik zoek altijd lakjes voor mijn nagel updates dus deze komt vast nog een keer voorbij. Het lakje kost EUR 9,95 en is van het merk Meeki. Ik kreeg de lak in een mooie lavendelachtige kleur. Op de foto lijkt hij wat blauwer dan hij in werkelijkheid is maar blijf mijn blog volgen en dan zie je hem binnenkort in aktie op mijn nagels. Er zitten een ‘ingebouwde’ nagelverharder en conditioner in dus je nageltjes blijven ook nog eens in fijne conditie. Ik zie overigens nergens een naam of kleur nummer terug dat is wel een beetje gek.

Meeki Lilac nailpolish nagellak

Dan mijn Yeah oh No product namelijk van Ziaja (Yeah!) zo een fijn merk maar helaas het is een handcrème in de geur kokos hahaha. Slechts EUR 2,95 kost deze tube maar ook daar krijg je me niet mee over de drempel. Ik houd niet van de geur van kokos (maar geef me gerust een Bounty hmmm) dus helaas deze ga ik weg geven. Ziaja vind ik wel een heel fijn merk. Ik reviewde al diverse producten van dit merk lees bijvoorbeeld HIER en HIER.

Ziaja Coconut hand cream

Tot slot een lipstick van het merk Tini Beauty. Deze lipstick kost maar liefst EUR 17,95 dat vind ik een flinke prijs voor een lipstick en ik moet zeggen een beetje waai-bomen verpakking. Gewoon een grijze plastic huls. Niets mis mee maar voor zo’n prijs had ik wel iets mooiers verwacht. Het is een shimmer lipstick die het ook goed doet over bijvoorbeeld een lipstain. Je kunt hem dus ook layeren.  Ik vind hem wel mooi, de kleur (ik ontving Pink Champagne) past goed bij mij en ik ga deze wel gebruiken denk ik.  Hij heeft wel echt behoorlijke sparkle, leuk item.

Dat was hem dan, de box van November.  Ik vind de inhoud niet heel spannend deze maand maar wel prima producten. De box kost 12,95 per maand inclusief verzenden. Als je een abonnement neemt wordt de box zelfs nog iets goedkoper en de producten zijn altijd Cruelty-free. Ik heb zelf al tijden een abonnement en vind het nog steeds een leuk kadootje voor mezelf elke maand.

Het bubblemask en de nagellak zijn wat mij betreft de toppers deze keer. Wat vinden jullie?

Annette

26 thoughts on “Unboxing

 1. Dat masker lijkt mij ook echt enig! Nu al zin in. Ik moest gelijk aan je denken toen ik kokos las bij Ziaja en dacht “hier gaat Annette niet blij mee zijn”. Jij hebt een shimmer in je lipstick waardoor ik denk dat hij minder droog is dan mijn ‘Pink Poodle’ 😉

  Like

 2. Het bubblemask lijjkt mij ook het fijnste product, ik was ook niet heel tevreden met deze box maar ja dat kan altijd gebeuren. We kunnen een get together doen met het bubble mask, heel veel vrouwen met dat masker ik zie het bijna voor me.

  Like

 3. Iedere keer als ik dit lees van jou denk ik: Oh ja , lijkt me leuk zo’n box, moet ik ook eens doen! Pfff, ik denk dat ik het de volgende maand ook denk…..

  Like

 4. Mijn schoonzusje heeft het masker getest voor mij dit weekend, en hij prikte erg bij haar. Het effect van het “schuimen” vond ik ook minder spectaculair dan wat ik had verwacht. ( ik verwachte echt een soort slagroom explosie..haha ). Verder vond ik de box wel leuk, niet bijzonder, gewoon leuk

  Like

 5. Dat je niet van de kleur van kokos houdt. 🙂 Ieder smaak kan verschillen. Ik ben dol op kokos en heb geen last van de geur, maar ik kan me goed voorstellen dat het een overheersende geur kan zijn. Ik vind de Lord & Berry lipliner met deze kleur erg mooi.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s