Sample Saturday

Ziaja – Rose Butter dagcrème

Van het zeer budget vriendelijke merk Ziaja kun je al diverse reviews op mijn blogs vinden, bijvoorbeeld van deze nachtcreme (klik hier) en deze peeling (klik hier). Ik had een sample liggen van de Rose Butter dagcrème en ondanks dat rozengeur niet helemaal mijn ding is ging de sample toch in de test.

Ziaja Rose Butter day cream

Welk merk?

Ziaja werd in 1989 opgericht in Gdansk in Polen en is wegens groot succes in eigen land nu ook wereldwijd te koop. In 2013 opende de eerste Ziaja winkel in Den Haag en is de webshop gestart. Ziaja werkt met natuurlijke ingrediënten, strakke en duidelijke verpakkingen (recyclebaar) en goede kwalitatieve producten voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn dermatologisch en op allergieën getest en natuurlijk dierproefvrij!

Ook bevat  60% van de producten geen parabenen.

In Nederland hebben ze meer dan 225 verschillende producten. Deze variëren van producten voor het gezicht, lichaam en haar. Voor de verzorging van het lichaam van verschillende leeftijden en huidtypen.

Ook zijn er salon kwaliteit producten en producten(DeNova Pro) en voor een gevoelige huid en bijzondere huidaandoeningen(ZiajaMED).

Ziaja Rose butter day cream

Wat is het?

Deze gezichtscrème voor overdag brengt de huid in goede conditie. Vult het gebrek aan van lipide. Hersteld en beschermend, en verbeterd de elasticiteit van de huid. Houdt water vast en voorkomt vocht verlies. Zorgt voor een lange hydratatie in de diepere gelegen huidlagen. Geschikt als basis voor make-up.

Is geschikt voor een oudere, droge en normale huid.

Wat vond ik ervan?

Heerlijk, de geur is nauwelijks waarneembaar en dat vind ik (omdat ik dus niet zo van rozengeur houd) prima. Hij is vol en rijk en dus inderdaad goed voor de wat oudere huid. Mijn snoetje werd er blij van.

Ziaja Rose butter day cream

Waar te koop en wat kost het?

Online te koop voor slechts EUR 7,-. Hieperdepiep hoera voor een fijn product met dito prijsje.

Annette

 

6 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s