Sample Saturday

Ziaja – zonnebrand SPF 50

Toen ik afgelopen februari in Dubai was voor een weekje vakantie kwam deze Ziaja zonnebrand voor het gezicht goed van pas, met een SPF 50 meer dan geschikt om toch van de zon te kunnen genieten. Ik heb deze sample dan ook met plezier opgemaakt.

Ziaja Sun

Welk merk?

ziajafocusonskin.nl is jouw online drogist met een uitgebreid assortiment van natuurlijke cosmetica van het merk Ziaja. Ziaja is opgericht door de farmaceuten in 1989 en staat garant voor de productie van farmaceutische producten en cosmetica van hoge kwaliteit. In Nederland is Ziaja vanaf 2013 verkrijgbaar.

Waarom Ziaja?

Onze producten zijn gebaseerd op unieke natuurlijke ingrediënten zoals, geitenmelk, acai bessen, rozenboter, manuka tree, zeealg, olijfolie of cacaoboter. Het assortiment van Ziaja is uitgebreid, modern en dierproefvrij. Daarnaast zijn bijna alle producten van Ziaja vegan. De lijn van Ziaja omvat onder andere gezichtsverzorging, lichaamsverzorging, mondverzorging, haarverzorging, baby en kinderverzorging, hand- en voetverzorging, zonverzorging, intieme verzorging, cosmetica voor mannen en vakantie mini’s.

Ziaja sun

Wat is het?

Op mijn blog vind je behoorlijk wat Ziaja producten terug bijvoorbeeld deze Liftende nachtcreme (klik hier voor de review) of deze sensitive peeling (klik hier voor de review). Zeer budget vriendelijk de producten van dit merk en ik vind ze zeer goed.

Dit zakje is een speciale gezicht crème voor in de zon met een SPF 50 dus heel goed geschikt als je op vakantie gaat naar een zonnige bestemming of een dagje strand in eigen land natuurlijk.

Ziaja sun

Wat vond ik ervan?

Dik ik orde, geen witte waas, trekt prima in dus helemaal oké wat mij betreft. Ziaja heeft weer een voltreffer te pakken.

Waar te koop en wat kost het?

In Den Haag heeft Ziaja een winkel en verder prima online te bestellen voor de prijs EUR 5,99 een echte aanrader. Wie zegt dat goede zonbescherming duur is zou dit merk zeker eens moeten proberen. Topper!

Annette

 

2 thoughts on “Sample Saturday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s