Ziaja Med

Ziaja Med – Revitaliserende essentie

Je hoort de laatste tijd steeds vaker dat er voor de huidverzorging een essentie beschikbaar is. Ik denk eigenlijk dat het gewoon een serum is maar we hebben er weer een nieuw woord bij in ons beauty jargon.

Ziaja Med Revitaliserende Essentie Dag/Nacht

Ik mocht de revitaliserende essentie met vitamine C testen van Ziaja Med. Ziaja Med is een onderdeel van Ziaja – focus on skin er heeft een aantal producten voor een gevoelige huid en bijzondere huidaandoeningen. Als je daar last van hebt check dan zeker even dat onderdeel op de website.

Dan over het product dat ook weer voor een zeer vriendelijk prijs van EUR 9,99 te koop is;

Antioxidant hydraterende crème met actieve en stabiele vitamine C aanbevolen voor de huid 25+ om rimpels te voorkomen en 40+ om rimpels te verminderen. Perfect voor dunne, slappe huid met zichtbare rimpels en pigmentvlekken, voor een gezonde look en jeugdige gloed. Voorkomt huidveroudering, vermindert fijne rimpels en vlakt diepe rimpels.

Herstelt collageen – het eiwit dat verantwoordelijk is voor de jeugdigheid van de huid.

Verhoogt de stevigheid van de huid , elasticiteit en flexibiliteit.

Egaliseert de huid en kalmeert roodheid .

Herstelt de glans van de huid en geeft haar een gezonde en natuurlijke uitstraling.

Klinkt allemaal weer helemaal prima. De essentie is een wat dunnere substantie maar toch wel weer wat dikker dan een serum. Ik gebruik hem overdag en het verzorgt mijn huid dusdanig dat ik niet nog een aparte dagcrème nodig heb. Het is een fijne tube met een klein tuitje. Je kunt het dus prima doseren. Een borrelnootje is voldoende om je hele gezicht en hals mee te voorzien.

De geur is een beetje zurig (niet vies meer een beetje yoghurt-achtig, lekker fris dus) maar het vervliegt eigenlijk direct. Perfect als basis voor mijn make-up. Mijn foundation zit prachtig en het ziet er de hele dag goed en fris uit.

Ziaja Med Revitaliserende Essentie Dag/Nacht

Je kunt dit product ook als nachtverzorging gebruiken: Voor rimpel reductie toe te passen in de avond  op de gereinigde huid. Werkt ook prima en voelt helemaal goed. Wat zit er allemaal aan ingrediënten in?

hyaluronic acid – hydroxyproline – provitamin B5 (D-panthenol) – vitamin C

Ook dit product is een dikke prima wat mij betreft. Voor een tientje heb je een heel fijn product zonder rare toevoegingen die je huid echt lekker verzorgd.

Annette

Ik heb dit product ter review ontvangen (disclaimer)

14 thoughts on “Ziaja Med

  1. Vit C is altijd prima… wel jammer dat ze het percentage niet vermelden. Ik ga altijd voor heel hoge waardes, maar dan moet je weer uitkijken voor de zon 🙂

    Like

  2. Pingback: Ziaja | Ann Ages Gracefully

  3. Pingback: Opgemaakt #20 | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Unboxing | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Ziaja | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s