Friday Finds

Sjaals

Laten we het eens over sjaals of shawls hebben :). Ik ben er dol op en draag ze bijna altijd. Ik ben geen kettingen-type –sterker nog- ik vind het heel vervelend als er iets om mijn nek zit maar sjaals zijn top.

Ze dragen ‘gevoelloos’ en geven dus geen enkele druk op mijn keel dus daar heb ik geen problemen mee. Ik heb inmiddels een aardige verzameling in allerlei soorten kleuren en maten maar er is altijd ruimte voor meer.

Deze twee sjaals die elk slechts EUR 1,- per stuk waren zijn dan ook weer een fijne aanvulling op mijn verzameling. De eerste is er een met vogels. De kleurstelling zit tussen roze en zalm in en kan dus bij vrij veel kleuren gedragen worden. Hij is van heel licht materiaal (chiffon) en doorzichtig. Niet al te groot van formaat maar daardoor prima op diverse manieren te dragen.

De tweede is er een met vlinders. Zachtroze maar dan met wat blauw en groentinten erin. Ook dit is een chiffon sjaal dus dun materiaal. Uitermate geschikt voor deze tijd van het jaar. Ik ben weer blij met mijn aankoopjes.

Draag jij vaak een sjaal of shawl (wat is de juiste schrijfwijze? – of mag het allebei)

Annette

10 thoughts on “Friday Finds

  1. Ik heb ook heel veel shawls dus ook veel sjaals (van mij mag het allebei ;)) Ik draag ook geen kettingen. Ik vind ze beide supermooi.. Ik denk vaak bij deze rubriek, Had er ook een voor mij besteld, hahaha…ja, echt, zo goedkoop en leuk 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s