Mont Blanc parfum

Mont Blanc Lady

Het zijn de lastigste blogs om te schrijven vind ik die over een geur. Want tsja, ga een geur maar eens goed beschrijven. Lastig, lastig maar ik wilde jullie toch kennis laten maken met deze geur die ik voor moederdag kreeg van mijn dochter.

Mont Blanc Emblem Lady

Ik heb geen idee meer hoe ik aan het proefmonstertje van dit parfum ben gekomen. Het is vast bij een aankoop geweest en het zou maar zo kunnen zijn dat die ook van mijn dochter kwam met de woorden, echt een luchtje voor jou mam.

Mont Blanc emblem Lady L'eau

Ik ben een zeikerd als het op geuren aankomt (excuse my French) maar ik vind niet veel lekker. Ik heb ook geen kast vol met geurtjes ik heb er welgeteld 3 🙂 het is de Prada (lees hier) en de Marc Jacobs cucumber (lees hier) en dan dus nu deze. Ik vind een geur als snel te zoet, te zwaar, of gewoon niet lekker. Als ik dus eens een geurtje tegen kom dat mijn goedkeuring kan wegdragen deel ik hem graag met jullie.

Over het parfum:

Het parfum Mont Blanc Lady Emblem L’Eau is een frisse en bloemige interpretatie van Lady Emblem’s signature rozengeur, geïnspireerd door het gevoel wanneer u door een zomerse tuin vol met rozen loopt. De sprankelende noten van groene mandarijn, violetblaadjes en fruitige accenten van witte perzik typeren de top van de geur. In de basis bevindt zich een mix van wit cederhout, benzoë en musk. Het is het embleem van een geraffineerde stralende vrouw.

Mont Blanc Lady parfum

Kijk daar komt de aap uit de mouw, houtnoten dat komt veel terug in de parfums die ik lekker vind. Er zijn dus meerdere varianten van dit parfum en de roze variant is met rozen. Nee, die vind ik niet lekker maar deze ‘groene’ zaligheid!

Mont Blanc Emblem lady L'eau

Het merk Mont Blanc was mij niet bekend maar ze hebben dus meerdere geuren. Na het nodige speurwerk kwam ik erachter dat zij zijn van de dure schrijfwaren. De pennen van Mont Blanc ken ik bijvoorbeeld wel. Maar het parfum, nee daar deed dit merk geen bellen rinkelen. Het flesje is ook  prachtig een soort diamant (wel lastig neerzetten, liggen dus in dit geval). Ik ben weer helemaal blij met weer een geurtje in mijn arsenaal en de drie geuren worden lekker dagelijks met elkaar afgewisseld. Je kunt deze geur bij de Douglas eens gaan snuffelen en ik ben dan heel benieuwd of jij hem ook lekker zult vinden.

Wat is jouw signature geur?

Annette

11 thoughts on “Mont Blanc parfum

    • Ja die pennen zijn niet te betalen man, oei als je die toch eens kwijt raakt. Ik heb ooit van een voormalig baas een hele dure Porsche pen gehad (lees 200 euries) ik ben als de dood om hem kwijt te raken dus gebruik hem daardoor maar heel zelden, toch jammer want het is een prachtige pen.

      Like

  1. Wow, wat een mooie flacon! Ik ken het merk van de pennen (ooit een aan mijn man gegeven voor zijn verjaardag. Ont-zet-tend duur maar hele mooie kwaliteit. Dat geldt dan ook voor het parfum denk ik?). Mijn ‘vaste’ geuren zijn No.5, Coco (beide van Chanel), Flower Bomb (Victor&Rolf), Very Irresistable (Givenchy). Heerlijk. Verder heb ik in de loop der jaren zoveel samples verzameld dat ik nooit meer parfum hoef te kopen. Maar ja, net als jij heb ik een sterke voorkeur en heb ik ook niet bijzonder veel geuren. Ik heb er nog meer, maar die heb ik gekregen en zijn eigenlijk niet helemaal mijn ding.

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s