Get to know me

Ik heb eigenlijk tot op heden niet echt een persoonlijk artikel geplaatst. Uiteraard zijn al mijn artikels persoonlijk maar ik bedoel met echt wat meer informatie over mij als persoon. Geen idee of jullie daarop zitten te wachten, haha maar ik vulde de Get to know me Tag in.

Geboorteplaats:

Hilversum en daar woon ik nog steeds. Heb op school gezeten (Schoevers ) in Utrecht en werk nu in Amsterdam maar ik blijf trouw aan mijn Gooische stekkie.

Hoe lang ben je?

Op mijn laatste paspoort staat 1,72m niet zo klein dus maar ook zeker niet lang. Gewoon gemiddeld. Ga vanaf nu natuurlijk alleen nog maar krimpen dus zal met de jaren wat inzakken 🙂

IMG_2210

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?

Pfff nu al? Ik heb nooit zo’n moeite met opstaan maar in de winter toch wel wat meer dan vanaf het voorjaar. Ik snooze nooit maar ga er gelijk uit als de wekker afgaat.

Single/Relatie?

Single met twee kinderen (zoon en dochter)

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:

Tikje eigenwijs, optimist, self-starter, doorzetter

Guy-/Girlcrush

Nou George Clooney (ik weet het, de meningen zijn daarover verdeeld) vind ik toch wel prettig om naar te kijken. Girlcrush komt even niemand in me op maar er zijn zat vrouwen die ik prachtig vind hoor.

Wat zou je op dit moment graag willen?

Op vakantie, naar de zon, heerlijk! Ben een echte zon liefhebber. Het hoeft voor mij niet bloed-heet te zijn daar kan ik toch steeds minder goed tegen maar gewoon dat je lekker buiten kunt zitten met een boek.

IMG_1089

Wat is je doel van het leven?

Jee, wat een ‘diepe’ vraag is dit.  In elk geval dat mijn kids zoveel mogelijk meekrijgen voor een goede start in hun zelfstandige levens/carrière straks. Zelf zit ik prima in mijn vel op het moment dus dat gaat eigenlijk allemaal prima. Heb een leuke baan en een goed inkomen en het zou mooi zijn om dat in elk geval vast te kunnen houden.

Waar ben je bang voor?

Spinnen, als is het al een heel stuk minder geworden met de jaren. Wordt niet meer hysterisch als ik er 1 zie (in tegenstelling tot mijn dochter) maar ga ze nu met de stofzuiger te lijf (sorry dierenvrienden!)

Heb je je rijbewijs?

Ja, en daar ben ik heel erg blij mee. Het hebben van een autootje betekend echt vrijheid voor mij.

auto 2

Nagellak of lipstick?

Hmm dat is een lastige. Ik heb jarenlang french manicure gehad maar ben sinds een paar jaar toch ook van de kleurenlakjes, lipstick draag ik ook graag maar toch Labello nog net iets liever dus Nagellak it is.

Wil je ooit gaan trouwen?

🙂 Been there, done that, nee bedankt!

Ben je een health-freak?

Nee, ik werk voor een sportmerk en kan dus via het werk naar hartenlust sporten maar ik ben gewoon niet zo sportief, hahaha dus 1x per week werk ik me in het zweet. Verder vind ik vooral dat je de balans moet houden tussen goede en verantwoordelijke maaltijden. Vrijdag is bij ons thuis snackdag dus dan halen we meestal een patatje. Maar goed ik heb (en mijn kinderen ook niet) geen problemen met mijn gewicht dus ik hoef ook niet af te vallen ofzo.

IMG_2126

Wat voor kleur haar/lengte heb je?

Lastig, ik kleur mijn haar al sinds mijn pubertijd maar ik zou zeggen donkerblond. Het heeft een middellange lengte tot net iets over mijn schouders.

Welke kleding en/of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Ik heb nog niets van Mac (shame on me) en de laatste tijd zie ik toch wel prachtige lipsticks voorbij komen. Dus daar wil ik er wel graag 1 van. En ik ben al tijden op zoek naar een nieuwe tas maar kan niets naar mijn zin vinden op het moment dus loop nog steeds met mijn gele (zomer)tas rond.

Heb je tatoeages/piercings?

In mijn oren heb ik twee gaatjes en ik heb twee tatoeages op mijn rug (kleine bescheiden)

Draag je een bril?

Alleen om te lezen (s’ochtends de krant en s’avonds op mijn ereader) sinds vorig jaar. Merk dat mijn ogen wel wat achteruit aan het gaan zijn maar heb nog geen bril nodig voor de hele dag.

Wat is je favoriete eten/drinken?

Ik ben een theeleut en van eten heb ik niet echt een voorkeur. Ik vind veel dingen wel lekker en vooral als ik ergens ga eten of op vakantie. Ben vooral voorstander van eten als ik het zelf niet hoef klaar te maken 🙂

Wat is je favoriete parfum?

She Wood van DsQuared – lekker kruidig

IMG_0774

Wat is het laatste wat je kocht?

Ik heb net een nieuwe eethoek en kom net bij de AH vandaan (boodschappen dus)

Wat deed je vanochtend om 8:00?

Toen was ik net op het werk en begin altijd met mijn email te checken

Favoriete ijsje?

Geen, ben sinds een paar jaar lactosegevoelig dus zit al snel met buikkramp op de wc na het eten van ijs. Een waterijsje op zijn tijd –Raketje- is wel lekker als het mooi weer is.

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?

In het weekend mag ik graag even blijven liggen maar na half 10 ben ik er wel klaar mee (zonde van de dag)

Wat zijn je plannen voor 2015?

Gewoon lekker doorgaan zoals het nu gaat. Ga lekker naar London met mijn dochter binnenkort en ga van de zomer ook nog met vakantie (nog niet concreet)naar de zon.

 

Met hoeveel kussens slaap jij?

Als ik nog lig te lezen 3 stuks en als ik ga slapen 2 een wat hogere en een platte en dat wissel ik dan een beetje af.

Ben je een ochtend of een avond persoon?

Als je het mijn (voormalig) collega’s vraagt zeker geen ochtendmens hahaha ik moet eerst een kop thee dan ben ik pas aanspreekbaar. Anders wordt ik narrig dus ipv voor de koffie is het bij mij voor de thee niet zeuren.

Wat wil je op dit moment graag zien?

Ik ben heel benieuwd naar de Jurrasic Park film die in Juni komt. Dat was toch wel een dingetje toen die net uitkwam in de bios 100 jaar geleden….

Wat verwacht je in 10 jaar bereikt te hebben?

Jemig dan ben ik al in de 50, ik hoop nog steeds gezond te zijn en lekker aan het werk.

Wie mis je op dit moment?

Ik mis mijn opa nog steeds ondanks dat hij al bijna 20 jaar dood is. Ik baal er nog steeds van dat hij is overleden toen ik zwanger was en dus de geboorte van mijn zoon niet meer heeft meegemaakt. Dat had hij vast heel gaaf gevonden. Maar ik geloof best dat hij het daarboven allemaal wel meekrijgt.

Wat is je favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Mijn ogen, ik krijg er nog steeds vaak complimenten ook over

IMG_2092

Ben je verlegen?

Ligt aan de situatie. Als ik ergens nieuw of onbekend ben kijk ik eerst even de kat uit de boom. Maar als ik op bekend terrein ben helemaal niet. Complimentjes is nog wel eens lastig (zelfs op mijn leeftijd) dan wil ik nog weleens blozen.

Heb je een accent?

Volgens mij niet, ook al ben ik een Gooisch meisje ik heb geen ‘rrr’ ofzo

Heb je zussen/broers

Ik heb 1 zus (Erna) en die is 5 jaar ouder als ik

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?

Ik sta om 10 voor 7 op en ga om half 8 de deur uit. Kom er rond half 6 weer in en ga dan meestal eten maken voor het grut. S’ avonds lekker op de bank met de laptop op schoot blogjes lezen, beetje tv kijken en in bed leest ik meestal nog een half uurtje. Rond 11 uur gaan de luikjes dicht bij mij. In het weekend werk ik aan mijn blog en doe ik het huishouden (minst favoriete bezigheid).

Dat was nog eens een hele lap zeg! Mochten er toch nog prangende vragen bij je opkomen laat het me dan gerust weten. Ik beantwoord ze graag.

Annette

 

11 thoughts on “Get to know me

  1. Pingback: Prada | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s