Rituals Showerfoams

Shower Foam – Rituals

Mag ik even een Halleluja voor de Foams van de Rituals. Er is al veel over geschreven maar ook ik moet even mijn ‘ei’ kwijt over deze heerlijkheid.

Rituals Douchefoam

Rituals is in 2000 opgericht en een Nederlands merk. Superleuk en goed idee. Wat is de filosofie van Rituals?

Het idee is simpel. Verander je dagelijkse routines in bijzondere verwenmomenten door mooie luxe producten. Een rijk en geurend bad bijvoorbeeld, een exclusieve kop thee of iets alledaags als het doen van de afwas. Ons afwasmiddel is namelijk niet alleen effectief, het ruikt ook bijzonder lekker èn is mooi om naar te kijken. Dat is waar het bij ons om draait; weer even stilstaan bij de kleine dingen in het leven en het verrijken met een vleugje luxe. Die passie vind je terug in al onze producten.

Ik ben fan van de geurkaarsen van Rituals en ik schreef al eens over mijn favoriet de Green Tea variant.

Maar nu dus de douche Foams. Een klein beetje is al genoeg om jezelf even helemaal onder het zachte (superzachte) schuim te dompelen. Hmmm, en de geuren zijn ook heel erg lekker. Ik blijf het fascinerend vinden hoe de gel een enorme schuimbol wordt.

Rituals Douchefoam      Rituals Douchefoam

Ik kreeg de afgelopen maanden twee varianten. Voor mijn verjaardag de heerlijk frisse Hammam Delight. Hammam Delight combineert de aromatische en revitaliserende eigenschappen van Verfrissende Eucalyptus en Rozemarijn.

En voor moederdag de huidige Limited Edition geur Mandi Lulur. De ingrediënten Frangipani & Rice Milk zorgen voor een rijke exotische geur.

Rituals Douchefoam

De bussen kosten EUR 8,- per stuk en zijn dus ook heel leuk om cadeau te geven. Je doet best lang met een bus maar door het heerlijke schuim ben je wel geneigd om meer te gebruiken dan nodig :).

Wat is jullie favoriete geurlijn van de Rituals?

Annette

10 thoughts on “Rituals Showerfoams

 1. De Hammam Delight heb ik ook gekregen, zo lekker. Mandi Lulur vind ik een moeilijke geur, niet mijn grootste favoriet. Verder vind ik eigenlijk alles lekker van Rituals. Was dol op de ‘vijgen’geurlijn, maar die is er niet meer…

  Like

 2. Sorry dat ik het ga zeggen (heb het op Dejlig ook al eens geroepen), maar ik vind foams echt nutteloze producten. Niets aan. Maar dat is geheel persoonlijk natuurlijk! En van Rituals ben ik dan wel weer fan.

  Like

 3. Ik werk momenteel bij Rituals (sinds maart) en ben ook dol op de doucheschuimes! 😀 De Mandi Lulur is toch wel even favoriet, gezien die er binnenkort terug uit gaat! 🙂

  Like

 4. Pingback: Douchefoams | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Kneipp | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Sample Saturday | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s