Sample Saturday

Rituals

Radiance Anti-Aging Day Cream

Het is alweer even geleden dat ik iets van de verzorging van Rituals op mijn blog had. Lees hier over de douchefoams (klik voor de review) of over de geurkaarsen (klik hier) die zijn ook favoriet bij mij maar echte gezichtsverzorging heb ik nog niet in de review gehad.

Ritual of Namaste Glow

Ik had een oogcrème uit de Namaste lijn gekocht en kreeg daarbij ook deze samples van de dagcrème. Ik vond de oogcrème niet echt bijzonder wel een bijzonder vervelende verpakking haha dus ik heb er uiteindelijk geen review over gemaakt. Of het de dagcrème samples beter vergaat?

Welk merk?

Rituals kennen we denk ik allemaal wel dus ik ga er niet te veel woorden aan ‘vuil’ maken. Mooi merk, mooi Nederlands merk en leuk dat het ook internationaal zo’n groot succes is. Zoals ik al schreef vind ik de douchefoams erg fijn, de body cream is ook erg lekker en de kaarsen. Van de andere producten ben ik eerlijk gezegd niet kapot, ik heb ook al eens een shampoo gehad vond ik ook matig moet ik zeggen.

Ritual of namaste glow

Wat is het?

Ik had twee sample zakjes met de dagcrème uit de Glow lijn en kon dit dus een paar dagen achter elkaar testen. Wat lees ik over het product?

The Ritual of Namasté is een nieuwe, geavanceerde skincare lijn, die zowel de natuur als jouw natuurlijke schoonheid respecteert. The Ritual of Namasté transformeert jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine in een soulful ritueel.

Ga elke dag voor een mooie ‘glow’ met deze anti-aging dagcrème van The Ritual of Namasté. Deze lichte crème is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals saffraanbloem en heilige lotus die de huid revitaliseren voor een stralende gloed. Deze crème zorgt ervoor dat fijne lijntjes minder zichtbaar worden, verbetert de elasticiteit van de huid en beschermt ook nog eens tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen. Het resultaat? Een zachtere, soepelere huid met een jeugdigere uitstraling.

Saffraanbloem, het rode goud uit het Oosten, staat bekend om de antioxidante eigenschappen en de antirimpelwerking.

Heilige lotus is het symbool van zuiverheid, schoonheid en wijsheid, en staat bekend om de verzachtende en verzorgende eigenschappen.

Ritual of namaste Glow

Wat vond ik ervan?

Mwah, nee niet overtuigd. De glow komt met name van een hoop ‘glitters’ (geen echte) die ik terug zie als ik de crème uit het zakje op mijn hand spuit. Ik zie die glitters ook terug op mijn gezicht en dat zou dus in de praktijk na het aanbrengen van je foundation een mooie ‘glow’ moeten geven. Ik vind het een beetje too much en ga wel wat glimmen gedurende de dag. Nee ik ben geen fan van deze crème helaas. Hij doet het verder wel prima onder je make-up.

Ritual of namaste glow

Waar te koop en wat kost het?

Er zijn in bijna alle grote steden wel winkels van Rituals en ook online is het goed te vinden en te koop. Voor deze dagcrème betaal je EUR 33,50 wat op zich een prima prijs is voor de hoeveelheid crème en de ingrediënten. Het is gewoon niet de juiste crème voor mij maar er zijn vast legio mensen die heel blij worden van dit product.

Wat zijn jouw favoriete producten van Rituals?

Annette

 

8 thoughts on “Sample Saturday

 1. Douchefoam (maar eigenlijk wordt ik net zo blij van DM), Bodycreme (The rituals of Dao), Rituals of Dao relaxing serum. Sinds de overgang veel en vaak hoofdpijn en wil niet altijd paracetamol. Dit is een serum wat je op je slapen en andere drukpunten kunt aanbrengen. Ik leg het altijd in de koelkast. Bij lichte pijn helpt het wel. Verder de geurstokjes al vind ik die wel erg prijzig. Nog altijd op zoek naar een iets betaalbaardere (raar woord 🙂 variant.
  Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

 2. De douchefoams zijn altijd lekker en ik had een after shave voor Tom die hij heerlijk vond. Die kaarsen ruiken ook altijd zalig, maar nog nooit gekocht.
  Glow is leuk, maar teveel glow zou ook niets voor mij zijn denk ik.:)
  Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh haha, ik ben ook altijd wel zoekende naar glowy producten, maar echt ‘glitters’ zou ik ook een beetje te veel van het goede vinden. Van Rituals vind ik vooral de kaarsen altijd erg lekker.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s