Sample Saturday

Rituals

Karma gezicht zonnecrème SPF30

De zon komt weer regelmatig tevoorschijn dus is het tijd om de eerste sample Saturday te wijten aan een goede zonnebescherming. Ik hoop – maar denk – dat er bijna niemand meer is die niet weet wat voor schade de zon kan toebrengen aan je huid en vooral de blijvende schade die soms pas na jaren tevoorschijn komt.

Rituals Karma SPF 30

Dus goed insmeren is al jaren het advies en ik houd me daar trouw aan. Gelukkig verbrand ik zelden, een heel enkel keertje dat ik ergens een ‘randje’ heb gemist maar ik smeer me dan ook trouw in. Ook als ik even lekker buiten ga zitten met een boek smeer ik mijn armen en hals/decolleté goed in. Ik had een fijn tubetje van de Rituals zonnebrand.

Welk merk?

Ik denk niet dat Rituals nog enige uitleg behoeft toch? Mooi Nederlands merk met heerlijke producten. Ik ben vooral fan van de bodycreams en de douchefoams (lees hier) en de kaarsen (lees hier). Ideaal ook altijd om cadeau te doen. Eigenlijk altijd een schot in de roos.

Ritual of Karma SPF 30

Wat is het?

Je beschermt jezelf goed tegen de schadelijke invloed van de zon met deze protection face cream met SPF 30 van The Ritual of Karma. Het is een rijke, hydraterende crème die snel in de huid trekt en geavanceerde bescherming biedt dankzij het krachtige complex van natuurlijke antioxidanten op basis van organic witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba. Breng het aan om de huid te beschermen tegen vroegtijdige veroudering door UVA- en UVB-straling. De formule is waterbestendig, wat het ideaal maakt voor gebruik bij het zwembad of aan zee.

HoofdIngrediënten:

Biologische witte thee

Biologische witte thee is een licht geoxideerde theesoort die voornamelijk in China wordt verbouwd. Tegenwoordig komt de thee ook uit theeplantages in het oosten van Nepal, het noorden van Thailand, het zuiden van Sri Lanka en India. Witte thee geeft ons parfum een frisse en zuivere geur met een licht bloemig accent. Van witte thee wordt gezegd dat het de zintuigen verscherpt.

Ginkgo biloba

De Ginkgo Biloba is de enige overlevende van een primitieve plantensoort die 200 miljoen jaar geleden al bestond. De bladeren en zaden van de Ginkgo Biloba worden gebruikt in de Chinese geneeskunde.

Voor de volledige ingrediëntenlijst kun je prima terecht op de website van Rituals.

Rituals of Karma SPF 30

Wat vond ik ervan?

Lekker en helemaal prima, dit tubetje heb ik denk ik 2 dagen goed voor mijn gezicht kunnen gebruiken. Voor de rest van mijn lijf gebruik ik de zonbescherming van de DM die ook een dikke voldoende krijgt overigens. De crème trekt snel in en laat geen witte waas achter en voor je gezicht is dat wel zo fijn. Het ziet er ook totaal niet ‘vettig’ uit.

Waar te koop en wat kost het?

Voor een tube met 50ml betaal je EUR 15,50 prima prijs en als je deze alleen voor het gezicht/hals/decolleté gebruikt doe je er best heel lang mee. Te koop bij de Rituals winkels, online of warenhuizen waar ze Rituals verkopen. Vaak is deze wel beperkt verkrijgbaar gedurende de zomer.

Annette

9 thoughts on “Sample Saturday

  1. Nu je het ook hebt over die kaars van Rituals.. Ik heb gewoon zin om zo een kaars te gaan halen! Excuus:Moederdag? De geuren die Rituals heeft zijn gewoon zalig, ook in hun cosmetica natuurlijk!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Plog | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s