Douchefoams

Douchefoams drogistplein

Van Drogistplein kreeg ik twee douchefoams toegestuurd. Leuk voor een vergelijkend waren onderzoek ;). Ik nam deze twee leukerds mee onder de douche en vertel je wat ik ervan vind.

Melkmeisje      Therme

Zoals je weet ben ik groot fan van de douchefoams van de Rituals dus ik was wel benieuwd of deze twee die een stuk goedkoper zijn net zo lekker zijn.

De twee varianten die ik kreeg toegestuurd zijn die van het Melkmeisje in de geur Magnolia en Sandelhout en die van Therme in de geur Hamam. De Hamam lijn van Rituals is echt heerlijk dus ik was benieuwd of deze net zo lekker zou ruiken.

Als eerste die van het Melkmeisje;

Melkmeisje Douche Foam met Magnolia & Sandelhout is een rijke, volle douchefoam met melk proteïnen en huidverzorgende bestanddelen. Voor een ultiem verwenmoment onder de douche. Zacht en zuiver, zoals je van Melkmeisje gewend bent. Gun jezelf een moment van luxe, elke dag weer!

melkmeisje      Melkmeisje douchefoam

Over de Therme;

De foaming shower mousse van Therme zorgt voor een weldadig schuim, waardoor je een luxe gevoel krijgt. De ingrediënten, zoals ceder en olijfolie, verzorgen de huid optimaal. Het cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. Daarnaast verzorgt olijfolie de huid.

Therme      Therme douchefoam

Ik heb inmiddels beide varianten een aantal keer gebruikt. De douchefoam van het Melkmeisje heeft een zachte geur, het schuim is lekker en je huid voelt prima aan na het douchen. Zeker niet droog of trekkering. Ik vind hem lekker. Wel heb ik het idee dat de bus snel leeg is.

Dan die van Therme, mwah, twijfelgevalletje. Het schuim is zeker lekker en het huidgevoel is ook prima. Echter de geur is mij iets te chemisch. Hij is zeker fris te noemen maar haalt het bij lange na niet bij de Rituals Hamam foam. Ik ga hem wel gewoon opgebruiken want het is verder een prima douche-product.

douchefoam

Leuk om deze producten te kunnen uitproberen. Het Melkmeisje kost EUR 3,49 wat een prima prijs is voor wat je krijgt. De Therme is een stukje duurder met EUR 5,95 dan zou ik toch voor de versie van de Rituals gaan. Die is een paar euro duurder maar qua geurbeleving een stuk intenser.

Het Melkmeisje bestaat al een eeuwigheid maar heeft een wat oudbollig imago, heb jij er al eens iets van gebruikt?

Annette

Ik ontving deze producten ter review (disclaimer)

6 thoughts on “Douchefoams

  1. Melkmeisje heb ik nooit gebruikt. Therme ook niet. 😦 Maar ik mis het niet omdat ik de foam gebruik van Appie. Zo lekker en het kost maar 2.50 per 200 ml. Ik heb een bus gegeven aan een vriendin als bedankje en ze zei dat het veel lijkt op Rituals. Dat heb ik ook nooit uitgeprobeerd. Dus ik blijf bij mijn lekkere appie. Claudy

    Like

  2. Die van Melkmeisje heb ik ook eens ‘getest” …ik las het net terug en daar zeg ik ook al dat Rituals meer mijn favoriet is, maar die van het Melkmeisje is ook prima. Maar als ik mag kiezen, ga ik nog steeds voor Rituals, die nu gelukkig ook een vestiging in Tiel heeft.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s