Summer Tag

The I love summer tag

Met dit prachtige weer (al mag het van mij wel een tikkie minder) kon ik het niet nalaten deze leuke zomertag in te vullen.

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Ik ben vooral gek op waterijs. Raketje, heerlijk! Op vakantie vind ik het altijd leuk om ijsjes (verpakte dat wel ivm kans op buikklachten) te proberen die wij hier in Nederland niet hebben. Vorig jaar was er in Griekenland een heerlijke Calippo in Rood/Oranje die was echt heerlijk en in Turkije onlangs was er een heerlijke twister in bosvruchten smaak. Lekker. Ik probeer roomijs te vermijden ivm mijn lactose gevoeligheid maar soms een Cornetto is ook echt wel heel lekker.

Welke kledingstukken vind jij `s zomers onmisbaar?

Slippers en jurkjes. Ik heb het al eens eerder gemeld in de zomer (lees vakantie) draag ik altijd jurkjes. Ik vind het dan heerlijk zitten, lekker luchtig en het staat ook zo lekker zomers.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Ice tea (zonder bubbels) en gewoon water met een klein kneepje siroop.

Wat is je lievelingsactiviteit `s zomers?

Toch wel lekker in de tuin zitten met een boek. Heerlijk dat moment dat je weer naar buiten kunt. Ik lees in het voorjaar/zomer ook veel meer dan in het najaar/winter.

Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit?

Op vakantie draag ik geen make-up, in de avond meestal alleen wat mascara. Als het heel heet is en ik ben thuis meestal ook niets of als ik nog de deur uit moet vaak alleen een beetje blush en mascara.

Magnum Pink     Zomerjurkje

Bubble Tea   Vakantie Kreta   Annette & Isabelle

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Dat is natuurlijk elk jaar anders. Waar wij vakantie vieren hebben ze vaak zo’n resort-liedje dat je dan tot vervelens toe hoort maar wat wel blijft hangen hahaha.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Zo makkelijk mogelijk want als het warm is heb ik geen zin om te koken en meestal ook geen trek. Salade dus of gewoon een broodje.

Wat is jou ultieme zomer Do It Yourself?

Ik zou het echt niet weten. Ik ben niet zo’n DIY-er, ik ben vooral van het gemak en koop het dus J. Ik ben wel altijd van de creatieve oplossingen voor problemen dat dan wel weer. Waarom moeilijk doen als je iets snel en creatief kunt oplossen.

Wat voor geur draag je `s zomers?

Eigenlijk gewoon de geuren die altijd draag (naar kantoor). Op warme dagen meestal geen parfum, dan vind ik het al snel too much.

Welke plannen heb je voor de zomer?

Ik ga nog lekker met Isabelle naar Kos later deze maand. Wel benieuwd hoe het zal zijn nu al die toestanden met de EU en een aantal weken terug de berichten over de bootjes met vluchtelingen die daar aankomen. Nou ja, we zien het wel. Het wordt vast weer fijn.

 

Dit was ‘m. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen. Waar ga jij heen deze zomer of blijf je lekker thuis?

Annette

21 thoughts on “Summer Tag

 1. Leuke tag! En kind, wat ben jij heerlijk bruin.

  Ik weet nog dat wij 100 jaar geleden op Kreta werden doodgegooid met Relax van Mika. Dat was toen De Hit.

  Niet echt plannen hier. We zijn nu bezig om de tuin helemaal op de schop te zetten. Geloof me, het is nodig. En nog een paar dagen naar Amsterdam. Heb een gave designerrok gewonnen via Internet en die ga ik dan ophalen. En daarna is het geld wel op. Haha!

  Veel plezier op Kos en geniet ervan met je dochter! Mooie naam trouwens. Ik had altijd bedacht dat als ik ooit een derde zou krijgen, het dan ook Isabelle moest worden. Klinkt gewoon prachtig!

  Like

 2. Ik vind dit zo’n leuke tag, ik wil hem ook gaan doen. Leuk ook de foto’s die je hebt toegevoegd. Ik heb ook echt een hekel aan koken in de zomer, voor mij ook het liefst iets makkelijks of een salade.

  Like

 3. Leuk om te lezen, deze tag. Ik giet mij met die hitte vol met water. Soms met wat citroen en munt erbij. Knappe dochter heb je, lijkt op jou.
  Wij blijven helaas thuis, ik heb zo een zin om naar een ander land te gaan,gewoon even weg… al jaren niet meer op vakantie geweest. Hoop dat ik de loterij eens win.. 🙂

  Like

 4. Pingback: Summer Tag | lavalifestyle

 5. Pingback: Summer Tag ☺ – Sunshine in your heart

 6. Pingback: Het Grote Tag overzicht; vragenlijstjes die je op je blog vrij kan overnemen - Bloggerslijst

 7. Pingback: 50 Nederlandse tag vragen ideeën voor bloggers • Trendbubbles

 8. Pingback: 026 - Vragen beantwoord vanuit mijn hart • Trendbubbles

 9. Pingback: Summer TAG | MetMirjam

 10. Pingback: Summer - TAG - Mijn kind kan de was doen

 11. Pingback: Summer tag: van Sentello tot waarom ik Calippo sinas mis! - Lotus Writings

 12. Pingback: Tag | I Love Summer – Little-E Blonde

 13. Pingback: Summer tag | Sentello en waarom ik Calippo sinas mis - Lotus Writings

 14. Pingback: Het complete tag overzicht: 45+ blogtags - Bloggen Baart Kunst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s