Guhl – Pluiscontrole & Veerkracht

Helaas was ik door mijn toch wel behoorlijke voorraad Balea shampoos heen en ben ik op dit moment nog niet naar Duitsland geweest om mijn voorraad weer aan te vullen. Dus toen er bij de Etos een aanbieding was voor 1 + 1 gratis van het merk Guhl besloot ik een van de nieuwste varianten mee te nemen. Ik heb goede ervaringen met Guhl maar vind het best aan de prijs. Nu kon ik de shampoo en de conditioner meenemen voor EUR 6,50,-

IMG_2284

Shampoo

De shampoo komt in een fles van 200 ml en deze nieuwe geurlijn bevat awapuhi-olie. Het belooft om pluizig, onhandelbaar en rebels haar aan te pakken. Mijn haar kan behoorlijk pluizen dus ik nam de proef op de som.

Op de fles:

Temt vanaf de aanzet tot in de punten en behoudt de natuurlijke veerkracht. Voor zijdezacht haar vol levendigheid.

Ik had persoonlijk nog nooit van Awapuhi gehoord, jullie wel? Het is een luxe extract dat op Bora Bora gezien wordt als essentieel onderdeel van talrijke schoonheidsrituelen vanwege haar effectiviteit en sensuele geur. Haar micro-lipiden worden gewaardeerd om hun gladmakend effect. Ook zit er keratine in de shampoo dat erom bekend staat haren te versterken en elasticiteit en veerkracht te geven.

Aangezien de shampoo geconcentreerd is heb je maar een kleine hoeveelheid nodig (voor mijn halflange haar ongeveer een euro-munt).

IMG_2280      IMG_2281

Crème-conditioner

Na de shampoo is het de beurt aan de conditioner. Volgens de verpakking temt het mijn haar vanaf de aanzet tot in de punten en behoudt de natuurlijke veerkracht, maakt het haar direct makkelijk doorkambaar, zonder het te verzwaren.

De geur is heerlijk lekker fruitig/bloemig ik houd ervan. Beiden producten doen wat ze moeten doen (haar schoonmaken en doorkambaar maken). Prima producten en mijn haar ziet er goed uit en zit prettig.

IMG_2282      IMG_2279

Wel vond ik dat mijn haar even moest wennen aan de producten, na een paar keer gebruik zag ik mijn haar wel opknappen. Fijne producten die ik met veel plezier heb gebruikt. En de kleur is natuurlijk ‘kat in ’t bakkie’, ik houd er van!

Wat vinden jullie een schappelijke prijs voor shampoo/conditioner?

Annette

4 thoughts on “Guhl – Pluiscontrole & Veerkracht

  1. Was heel benieuwd naar deze shampoo, bedankt voor de review. Een schappelijke prijs. Mijn man is tevreden met alle huismerken, hoe goedkoper hoe beter en ik denk aan tussen de 5 en 10 euro. Behalve als het echt een bijzonder en goed (kappers)merk is, dan wil ik wel over de 10 euro gaan.

    Like

  2. Ik twijfel steeds of ik deze shampoo wel of niet moet meenemen. Maar ik denk dat het toch niets voor mij is. Schappelijke prijs voor haar verzorging, ik denk dat ik de verkeerde persoon ben omdat aan te vragen. Ik koop het liefst de Keratine van CHI en kost uit mijn hoofd de laatste keer dat ik hem kocht 20€ voor de shampoo alleen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s