MUA palette – Spring Break

Dit is mijn eerste MUA artikel. Ik weet nog dat ik net als de rest van de Beauty Bloggers heel enthousiast was toen er bekend werd gemaakt dat het merk MUA naar Nederland zou komen. Het wordt verkocht bij het Kruidvat. De eerste maanden na de introductie stond ik eigenlijk altijd voor een leeggeroofd 🙂 schap.  Ik kan alleen op zaterdag naar de winkels en meestal was dan de hele voorraad (lees palettes) leeg en stond het schap er nogal slordig bij.

IMG_2551      IMG_2552

In de maanden erna keek ik eigenlijk niet meer naar het schap en zo doofde mijn enthousiasme een beetje en heb ik er dus uiteindelijk niets van gekocht. Tot nu dan. Bij de Boots in Londen (lees hier ons reisverslag) nam ik dit palette mee, genaamd Spring Break.

IMG_2624

 

Dit palette schijnt vanaf april ook naar Nederland te komen. Volgens mij  is het  in elk geval het nieuwste palette dat ze hebben uitgebracht. 12 prachtige kleurtjes perfect voor de lente. Ik maakte twee verschillende looks met het palette. Een mooie subtiele look die ik vaak gebruik voor mijn dagen op kantoor. De bruin en paarstinten dus.  De tweede look met blauw en taupe. Echt lekker fris voor de lente.

IMG_2586      IMG_2592

Ik ben erg blij met het palette. De kleurtjes hebben een goede pigmentatie. Je moet wel je kwast even goed aftikken want de oogschaduw kan een klein beetje fall-out geven maar mocht het gebeuren kun je het met een kwast goed en makkelijk verwijderen zonder dat het vlekken geeft.

IMG_2610      IMG_2613

Ik ben blij met mijn aankoopje. Ik weet niet meer precies wat ik heb betaald maar het was maar een paar pond in elk geval. Volgens mij kosten de palettes in NL net iets meer dan EUR 5,-

Heb jij je make up look al aangepast naar het voorjaar?

Annette

15 thoughts on “MUA palette – Spring Break

  1. Wat staat blauw mooi bij jou! Ik heb donkerbruine ogen en op de een of andere manier werkt die kleur niet bij mij. Hier verkopen ze nog steeds niet MUA, vreemd eigenlijk.

    Like

  2. Pingback: MUA | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s