Fleur de Force

Fleur de Force – Lunar Rose

Zoals jullie in de unboxing video hebben kunnen zien kocht ik onlangs dit leuke oogschaduw palette in de sale. Ik betaalde maar EUR 3,- (en 1 cent) voor dit palette en vandaag laat ik hem aan je zien.

 

 

Ook bestelde ik een wenkbrauwgel mee, op de video kon ik niet vinden van welk merk (beetje kippig, vooral in de ochtend haha) maar hij is dus van Rimmel daar betaalde ik EUR 4,03 voor. Beetje gekke prijzen maar dat komt omdat ze en de Engelse ponden (FeelUnique is een Engelse site) converteren en omdat het sale was.

Omdat ik toch zo lekker bezig ben neem ik gelijk de primer mee in de review die ik kocht bij de Etos. Deze primer is EUR 3,99 en zorgt ervoor dat je oogschaduw de hele dag blijft zitten als een huis en dat de kleur vaak net even iets intenser wordt.

Ik had een nieuwe primer van de Essence meegenomen maar die is waardeloos. Binnen een uur of 3 was er geen oogschaduw meer te bekennen op mijn ogen dus die gaat in de prullo. Weg ermee. Het was de intesifyer, de ‘gewone’ primer van de Essence vind ik wel oke. De Etos primer smeert makkelijk uit (siliconen waarschijnlijk) en ik laat het dan even kort intrekken. Mijn oogschaduw blijft goed zitten en als ik s’avonds mijn gezicht reinig zit de oogschaduw nog steeds op zijn plek. Iets minder intensief dan toen ik hem een 12 uur eerder opbracht maar nog steeds best oké. De primer is dus goedgekeurd wat mij betreft.

Fleur de Force Lunar rose

De wenkbrauwgel is ook prima. Ik gebruik nu vaak die van de Essence (link) en die is ook prima. Het is voor mij puur om de boel even in het gareel te kammen en dat het geen klonters of harde borstels worden. Deze van Rimmel is fijn in gebruik. Verder valt er weinig over te melden want het bevat ook geen kleur het is een gewone doorzichtige gel.

Dan het quattro palette, de ster van dit artikel. In de video riep ik dat het een beetje paars/rozig is maar het zijn toch eerder wat taupe-achtige tinten nu ik de boel heb geswatched. Maar super mooi en ik ben heel erg in mijn nopjes met dit setje. De kleuren zijn mooi op elkaar afgestemd en je kunt het prima combineren.

Er zit wel redelijk wat glans in met name de lichte kleuren. Dit palette ga ik met veel plezier gebruiken en het is ook een mooi maatje om mee te nemen als ik voor mijn werk een paar dagen in het buitenland zit. Dan wil je toch een leuke oogschaduw maar niet een enorm palette mee slepen. De pigmentatie is dik in orde en zoals gezegd met een primer blijft hij de hele dag goed zitten.

Ja, goede aankoopjes gedaan als zeg ik het zelf. Koop jij wel eens make-up in de sale?

Annette

17 thoughts on “Fleur de Force

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s