Opgemaakt

Empties September 2020

Laatste dag van September en ik vond het dus tijd voor de beauty empties van deze maand. De doos zit/zat goed vol en neem je dus in sneltreinvaart mee voor korte reviews.

Als ik een review heb geschreven kun je onder de foto doorklikken naar het artikel om nog eens terug te lezen wat ik over het product te melden had.

Gingen er bij jou nog mooie producten op?

Annette

Secret Deodorant -> Klik hier

Neutrogena -> Klik hier

Sol de Janeiro -> Klik hier

Neils’ Yard beauty balm -> Klik hier

IT cosmetics eyecream -> Klik hier

6 thoughts on “Opgemaakt

  1. Wat kan geur ook belangrijk zijn voor een product. Ik heb liever iets zonder geur dan zo een sterke (tea tree) lucht eraan. Die balm en de goedkope wc geur van de reiniger, ik heb een idee dat ik zo een geur wel zou herkennen, wat je bedoelt. Niet lekker dus. Je hebt weer een berg opgemaakt en weer die mooie oogcrème… nog steeds wachtend op een aanbieding bij ICI.. Ik heb zelf het idee dat de cafeïne solution die ik heb gekocht niet heel veel doet voor mijn wallen.

    Geliked door 1 persoon

    • Ik weet niet of IT cosmetics echt snel in de aanbieding komt? Wellicht richting de feestdagen, ik zal het ook voor je in de gaten houden. De cafeine vond ik wel goed maar die van IT cosmetics is vele malen beter (maar ook vele malen duurder, snap ik ;))

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s