Neutrogena

Neutrogena

Via The Insiders kreeg ik sinds lange tijd weer eens de mogelijkheid om producten te testen. Altijd leuk om hieraan mee te doen. Deze keer ging het om producten van Neutrogena. Ik kreeg een masker, dag- en nachtcreme, serum en de oogcreme uit de Cellular Boost lijn.

De claims zijn best stevig, ze geven aan dat er binnen 4 weken minder rimpels, meer elasticiteit en een verbetering in de teint zichtbaar moet zijn. Ik gebruik de producten inmiddels 5 weken dus ik kan je aangeven wat er ‘waar’ is en wat niet.

Dag- en nachtcreme

Ik begin even met de dag- en nachtcreme. Deze vind ik beide prima in gebruik. De dagcrème heeft een SPF van 20 dus ook nog eens een beetje zonbescherming voor dagelijks gebruik (uiteraard als je echt de zon in gaat moet je een aparte zonbescherming nog smeren. Ook bevat de dagcrème vitamine C. Ik  vind hem zoals gezegd prima, ik zie geen enorme ‘verbetering’ in mijn huid na al deze weken maar ik verzorgde mijn huid al goed dus ik had hier ook geen verwachting verder bij. Doet het prima onder make-up maar je moet wel even afpoederen tegen een wat glimmende huid (door de SPF).

De nachtcreme is een stuk rijker heeft ook de vitamine C en de hexinoltechnologie (die heeft de dagcreme ook overigens) ook hier geen ‘zichtbare’ verbetering maar een lekkere crème die ik graag gebruik.

Oogcrème

Dit vind ik een ramp. Hij prikt (en blijft dit ook doen ook bij regelmatig gebruik) dus ik ben ermee gestopt. Ik heb deze denk ik een week of 2 in totaal gebruikt maar ik houd er niet van als producten prikken en vooral niet rondom de kwetsbare huid onder mijn ogen. De oogcreme bevat retinol en Hyaluronzuur. Nee, deze vind ik niet oke. Ik bewaar hem voor ‘noodgevallen’ oftewel als ik per ongeluk eens zonder kom te zitten dan gebruik ik hem langzaam op.

Concentraat (serum)

Dit is wat mij betreft de topper, lichte textuur, voelt verkoelend op de huid, trekt snel in en geeft een beetje dat ‘aanspannende’ gevoel, Ik houd ervan. Dit is het enige product waarvan ik ‘iets’ waarneem in de zin van ‘gladdere huid’ met name op mijn voorhoofd ziet het er lekker gladjes uit 😊. Dit is het topproduct uit de lijn wat mij betreft.

Masker

Het masker heeft mijn dochter gebruikt en die vond het een topper want ze riep gelijk dat ik deze vaker moest kopen. Zelf heb ik daar dus geen mening over voor jullie maar het was een sheetmasker die zij graag gebruikt.

Proefjes

Ook zat er bij het pakket nog wat proefzakjes met een gel van dit merk. Ook deze heeft mijn dochter gebruikt en de fullsize gekocht, zo goed zijn ze bevallen 😊

Al met al dus fijne producten op de oogcreme na wat mij betreft. Ik zie geen spectaculaire dingen gebeuren maar had eerlijk gezegd die ook niet verwacht. Als je net als ik je huid al goed verzorgd is een zichtbaar resultaat best moeilijk. Voor mensen die nooit iets opsmeren kan ik me voorstellen dat ze na 4 weken gebruik wel degelijk een heel goed zichtbaar resultaat zullen ervaren.

Mooie producten met goede ingredienten en goed betaalbaar en verkrijgbaar (bijvoorbeeld bij de Etos). Heel leuk om aan deze test mee te kunnen doen.

Ben jij bekend met de producten van Neutrogena?

Annette

9 thoughts on “Neutrogena

  1. Ja de handcreme (volgens mij was dit het enige dat je jarenlang van dit merk kon kopen). En verder de Hydro reinigingsgel (op gespaarde Etos punten). Heb nu 2 proefsachets van Babs gekregen (blauw) maar nog niet geprobeerd. Alles van Neutrogena is nu 1 + 1 gratis bij de Etos. Denk dat ik het serum maar ga aanschaffen n.a.v. je review!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik had gelukkig geen last van de oogcrème, die beviel mij prima. De dagcrème vond ik minder, die ging rullen zodra ik met mijn hand over mijn gezicht ging. Verder prima producten!

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s