Weekoverzicht

Weekoverzicht #112

Ik had een vrij rustige week. Althans qua foto’s oeps, niet zoveel foto’s gemaakt deze week dat is er een beetje bij ingeschoten. Ga komende tijd er proberen weer wat beter aan te denken.

Gewerkt

Op het werk liep het allemaal lekker maar was het wel weer druk. We hadden een onverwachte wending toen iemand na twee dagen besloot om er tijdens de proeftijd alweer mee te stoppen dus dat was toen even snel schakelen en op zoek naar iemand nieuw. Goed dat er dus een proeftijd is en als iemand echt ongelukkig wordt dan ook goed dat ze dit direct aangeven. Deze persoon had haar CV een beetje mooier voorgedaan dan de werkelijkheid en toen ze dus na 2 dagen training haar eerste klus voor zich kreeg moest ze toegeven dat ze dat nooit had gedaan (ondank het checken van onze kant) en ze schrok er ook eerlijk gezegd een beetje van (denk dat ze dacht dat ze het wel zou kunnen). Omdat ik ook nog een paar andere vacatures heb was ik dus met name druk met het telefonisch screenen van kandidaten. We hebben wel besloten dat we toch weer face-to-face willen gaan interviewen als ze door de telefoonscreen heen komen omdat je dan toch even beter de ‘klik’ met iemand kunt bepalen.

Huispakken

Nu we echt weer richting herfst gaan heb ik 3 nieuwe huispakken/lounge sets besteld. Meestal draag ik dit soort pakken als ik klaar ben met sporten/douchen en voordat ik naar bed ga. Slapen doe ik in een T-shirt. Ik kocht een wit joggingpak met een rood hartje op de trui (Leuk maar wit is wellicht niet zo heel handig hahaha).

Hij is van heerlijk zachte en warme joggingstof. Het mintgroene pak is van een soort dik t-shirt materiaal en verder ook heel eenvoudig zonder toeters of bellen. Ideaal voor nu maar als het straks wat kouder wordt zal ik er nog wel een vest overheen aan moeten denk ik.

Tot slot het gele pak die heeft een hoody met rits en de biesjes zijn helemaal afgezet met glittersteentjes. Lekker bling bling dus. Ik heb ze gekocht online bij Isawitfirst dat is een engelse website met een beetje ordinaire kleding – zou er verder denk ik niet snel iets shoppen maar hun loungewear pagina’s zijn heel uitgebreid. Wel echt 1 of 2 maten groter shoppen want het valt allemaal wat krapjes.

Alocacia

Toen ik lid werd van de bank- giro loterij kreeg ik ook een mooie plant kado. Die kwam van de week binnen in een enorme doos. Ik koos voor deze alocacia en het is een flink formaat in een mooi wit/crème pot. Ik hoop dat ik hem goed kan houden. Het werd wel tijd om een oude plant die ik al een jaar of 8 had nu maar eens weg te gooien. Hij was nog best ok maar niet echt heel mooi meer na al die jaren.

Vergeten

Ik was er heilig van overtuigd dat ik bij de DM een fles micellair water had meegenomen. Hele huis op zijn kop gehad niet gevonden. Isabelle gevraagd of zij hem soms had gepakt, nope en in de kofferbak van de auto gekeken of hij wellicht uit de tas was gevallen. Nergens een fles te vinden toen mijn DM shoplog terug gekeken en verdomd ik heb hem dus blijkbaar niet gekocht hahaha lekker bezig!!! Bij het kruidvat was het nu 1+1 dus gelijk maar 2 flessen gehaald. Ach ja,  ouderdom komt met gebreken zeggen ze dan maar.

Weekend

In het weekend deed ik niet veel. Ging even snel naar de markt en nam deze week rozen mee, maar kijk even hoe mooi de bloemen van vorige week hebben gebloeid. Ook ging ik onder de zonnebank en deed ik wat boodschapjes, that’s it. Lekker op de bank gezeten met een boek had het weer even nodig na de werkweek om wat rust te pakken. Ik vrees wel dat we weer strengere maatregelen krijgen want we zijn wel hardleers met zijn allen en die oplopende aantallen Covid is niet best natuurlijk.

Boekentip

Onlangs las ik ook dit fijne boek uit van Harlen Coben. Ik heb al meerdere boeken van deze schrijver gelezen en ze zij altijd goed. Het verhaal steekt goed in elkaar en het leest lekker weg. Echt een fijn boek nu we weer meer binnen gaan zitten.

Dertig jaar geleden werd er een kind gevonden in de bossen, een kleine jongen. Hij was volkomen verwilderd en had geen idee wie hij was of hoe hij in de bossen terecht was gekomen. De naamloze jongen werd Wilde gedoopt.

Nu is er weer een kind verdwenen, Naomi Pine, maar niemand is er zeker van of het meisje niet gewoon een soort uit de hand gelopen verstoppertje speelt. Zelfs haar eigen vader lijkt zich niet al te veel zorgen te maken. Maar strafrechtadvocate Hester Crimstein vraagt zich af of er niet iets duisterders aan de hand is. Haar kleinzoon weet te vertellen dat Naomi vreselijk werd gepest op school en naarmate ze steeds meer verhalen van hem hoort, wordt Hester alleen maar bezorgder. Ze belt Wilde, die met zijn militaire achtergrond en grote kennis van veiligheidsnetwerken vast wel weet wat hij moet doen. Maar zelfs Wilde kan Naomi niet -vinden. Als er na vier dagen vertwijfeld zoeken per post een vinger wordt bezorgd, weet -Wilde dat het vermeende verstoppertje spelen in een geheel nieuwe, verontrustende en -mogelijk gruwelijke fase is beland.

Je kunt het boek via deze affiliate link kopen

Klik hier

Had jij een fijne week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuke kleding voor thuis ik kocht in Duitsland een velours pak bij de LIdl. Overigens wel een verademing Duitsland iedereen neemt de regels in acht en er wordt ook echt goed op gelet. Was wel weer even wennen donderdagavond bij AH…maar ja sommige mensen (veel) zijn behoorlijk hardleers en misschien is een korte lockdown van een week of 3 een beter idee. Afspraken in het ziekenhuis zijn alweer geannuleerd. Prachtige bloemen. Fijne week! (kocht overigens die Banila reiniger zaterdag met korting wegens Glamour day )

    Geliked door 1 persoon

  2. Jeroen had laatst een fles wijn niet ingepakt bij de kassa… Thuis ook overal zoeken en in de auto ook niks.
    Lekker die huispakken!
    Gedoe met de bibliotheek app hier. Ze hebben een nieuwe website voor ebooks en die werkt voor geen meter. 10 keer inloggen en als je een boek gevonden hebt krijg je de melding dat er iets fout gegaan is. Ik mailde ze op het adres wat ze opgaven (online bibliotheek) en kreeg de mail terug! Die kwam dus niet aan. Daarna het online formulier ingevuld en kreeg de melding dat ik geblokkeerd was. Zo raar. Daarna nog een keer geprobeerd en eindelijk stond er een boek op de boekenplank. Vanaf september zijn ze al bezig met die app en hij werkt nog steeds niet naar behoren. pfff…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s