Sample Saturday

Sol de Janeiro – Coco Cabana Cream

Als we het over een hype hebben dan zijn de Bum Bum creams van Sol de Janeiro toch wel een product waar ik heel veel over heb gehoord het afgelopen jaar. Ik had weleens gesnuffeld aan de pot – niet helemaal mijn geur – en vond hem vooral heel duur. Toen ik dan toch een proefje ontving bij een bestelling die ik deed vond ik het toch leuk om het hier in de sample Saturday uit te proberen.

Sol de Janeiro Coco Cabana Cream

Welk merk?

Sol de Janeiro wat de zon van Januari betekent – wist ik ook niet 😊 zag ik op hun site vind zijn oorsprong in Brazilië maar de producten worden in de US gemaakt lees ik. Ze zijn (op de lipbalm na) allemaal Vegan en ook cruelty free.

Wat is het?

Een crème voor je ‘Bum Bum’ (billen, kont of derrière) dus maar ach, je hele lichaam wordt er vrolijk van dus ik zou het kwalificeren als een bodylotion/butter.

Sol de Jeneiro Coco cabana cream

In Brazilië is de bum bum een nationale obsessie. Dit is dan ook de reden dat u hier de kleinste bikini’s ter wereld en de best passende, strakke jeans kunt vinden. De mooie Braziliaanse billen hebben een geheim, dat is een crème rijk aan de gueraná: een inheemse plant uit de Amazone. Deze fruitsoort bevat een van de meest krachtige vormen van cafeïne op de wereld. Samen met een blend van cupuaçu-boter, açaí en kokosnootolie helpt de Bum Bum Cream de bloedsomloop te stimuleren, wat weer zorgt voor stevige en strakke billen.

De Bum Bum Cream kan gebruikt worden op uw billen, benen, buik, armen of andere lichaamsdelen die een extra lift kunnen gebruiken. Het resultaat is een gladde en strakke huid.

Coco cabana cream Sol de Janeiro

Wat vond ik ervan?

Nou, een beetje tweeledig ben ik bang, de geur is heel smerig, hahaha veel te zoet, kokos met een soort vanille/caramel geur neeeeee bleh, ik word er totaal niet blij van. Maar de textuur dat is een heel ander verhaal. Het is een soort gelachtig substantie (althans de blauwe variant die ik heb geprobeerd) en die smelt echt in de huid, echt heel fijn en zo enorm zacht wordt je huid, zalig!

Coco Cabana cream Sol de Janeiro

Waar te koop en wat kost het?

Ik vind dit dus een ‘te duur’ product en ik denkt toch dat dat een beetje door de hype komt, maar ja, mensen betalen het blijkbaar dus daar sta je dan. Voor een klein potje met 75ml (wat je dus zo weg smeert) betaal je € 17,50 wel goed dat het kleine formaat er is zodat je het kunt uitproberen. Een fullsize pot met 240ml kost maar liefst € 41,20. Mensen met een liefde voor warme zoete geuren zullen heel blij worden van deze crème. Maar de geur is voor mij niet oké en dus geen aanrader van mij kant maar dat doet de prijs ook wel, als ik de geur wel fijn had gevonden had ik het nog steeds niet gekocht voor deze prijs.

Heb jij al kennis gemaakt met dit cult product?

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik had van deze crème ook een sample, maar volgens mij in een andere kleur (geel?) Die heb ik volgens mij in de winactie doos gedaan want mijn “behind” is toch reddeloos verloren, haha! Ik kreeg vorige week enorme jeuk op mijn billen en de dokter er naar ,laten kijken. Geen idee wat het was, gordelroos? Het zal wel te maken hebben met mijn griep/weerstand. Ik kijk nooit naar mijn achterste maar dat wordt nooit meer strak, zeker niet met een crème vrees ik.
    Toch klinkt het wel heel lekker als ik het zo lees en die geur zal ik ook wel lekker vinden. En de naam is ook zeker grappig!

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s