Opgemaakt

Empties van November 2019

Iets eerder dan je van me gewend bent, maar volgende week heb ik een leuke winaktie online dus vandaar vandaag al de opgemaakte producten van November. Er komt weer een hele waslijst voorbij dus ga er maar even voor zitten. Onder het filmpje eventuele links naar de reviews.

Annette

Teology body cream -> klik hier

Viaty tandpasta -> Klik hier

Simple oogmake-up remover -> Klik hier

Le Labo parfum -> Klik hier

Suave deodorant -> Klik hier

 

10 thoughts on “Opgemaakt

  1. Wat veel heb je weer opgemaakt! Ik vraag mij soms af wat bv. zo een (magic) cream van Charlotte Tilbury het zo goed doet terwijl de ingrediënten niet heel spectaculair zijn, en zoals je zegt de actieve ingrediënten zo laag op lijst staan. Of zou het juist daarom zijn? En vaak zijn dit soort crèmes ook behoorlijk duur, maar zo zalig!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s