Viaty

Viaty – Tandpasta met baking soda

Soms ben ik wel nieuwsgierig naar die gesponsorde posts die verschijnen op je Facebook pagina of op Instagram. Ik weet trouwens dat je ze op Facebook uit kunt zetten maar ik vind het ook wel grappig om te zien (op basis van wat ik zoal bekijk op internet) waar ze mee op de proppen komen.

Viaty tandpasta

Zo kwam ook deze tandpasta van Viaty voorbij, niet alleen deze maar diverse tandpasta’s werden mij aangeraden via dit soort advertenties. Blijkbaar had ik er naar gezocht op het internet. Het waren allemaal tandpasta’s met baking soda oftewel zuiveringszout en ik was nieuwsgierig dus besloot om de gok te wagen en bestelde 2 tubes.

Verpakking:

Nou ja, het zijn niet echt tubes maar rete-handige (excuse my French) pompjes die als ze leeg zijn worden omgespoeld en gebruikt worden als ik ga reizen of met vakantie ga om bijvoorbeeld reiniger of crème in te doen (shampoo zou ook kunnen) heel handig maatje. Ook kreeg je er nog zo’n klein klemmetje bij dat tijdens het vervoeren het pompje niet kan gaan lekken. Alleen van de verpakking werd ik dus al reuze blij.

Viaty tandpasta

Over de tandpasta:

Dit is even een vrije vertaling want het is nergens in het Nederlands te vinden….

Viaty Tandpasta gebruikt de natuurlijke vlekken verwijderende kracht van zuiveringszout voor schonere tanden. Neutraliseert tandplak en beschermt tegen gaatjes. Met een sterke natuurlijke bosbessensmaak zodat je mond fris aanvoelt. Heeft geen fluoride toegevoegd.

Zuiveringszout breekt af in kleine deeltjes die in het glazuur kunnen doordringen en helpen bij het verwijderen van voedseldeeltjes, bacteriële plaque en diepe vlekken die daarin zijn ingebed. De geurbeheersing is te danken aan zijn unieke vermogen om zuren in de mond te verminderen en dus een duidelijke frisheid en een schoon mondgevoel te geven.

Heeft GEEN triclosan, peroxide, kaliumnitraat of strontiumchloride. Geschikt voor het hele gezin! Glutenvrij!

Viaty toothpaste

Mening:

Wat een fijn goedje is dit, ik moest even een paar dagen wennen aan de smaak, het is inderdaad bosbessen (houd ik normaal niet van) maar niet zo’n chemische nepsmaak, prima te doen. Ik heb wel degelijk het gevoel dat dit mijn tanden goed schoon maakt. Vooral aan de achterkant van mijn ondertanden voelt het glad en schoon aan (daar komt bij mij vaak wat tandsteen). Of ze echt witter zijn vind ik altijd lastig maar ik vind wel doordat het er zo schoon uitziet het wel witter oogt.

Deze tandpasta was best duur – want kwam uit de US – maar na wat speurwerk zie ik dat ze ook via Ali Express en Wish te koop zijn en dan betaal je ongeveer 2,50 voor een pompje (wel hoge verzendkosten zie ik waardoor het toch niet heel goedkoop blijkt). Ik heb beide pompjes inmiddels en met plezier opgemaakt.

Hele fijne tandpasta die je tanden mooi schoon maakt en echt wel vlekjes verwijdert daardoor zien je tanden er gewoon mooier uit. Ik heb vrij witte tanden van mezelf maar drink wel veel thee dus altijd ook wel wat aanslag.

Ja, leuk aankoopje geweest dit en zeker voor herhaling vatbaar.

Laat jij je wel eens verleiden door een ‘advertentie’ die je op social media ziet verschijnen?

Annette

8 thoughts on “Viaty

  1. Volgens mij heb ik die advertentie ook gezien, was het geen bolvormig flesje? Ik gebruik ook wel eens baking soda voor mijn tanden (al wordt het door sommigen juist afgeraden) maar het maakt wel heel goed schoon. Ik ben ook gevoelig voor dit soort advertenties maar ga ook altijd eerst kijken wat het ergens anders kost. Zo heb ik zo een hangmatje voor je hoofd (wat ontspant) en een kattenspeeltje wat ik op Instagram zag gewoon via AliExpress besteld, dat scheelde best veel geld. Het enige nadeel is dat je langer moet wachten voordat je het in huis hebt. Ik heb daarom het idee dat die adverteerders het gewoon zelf inkopen via Ali en daarna doorverkopen. Veel wat in de winkels ligt komt ook uit China volgens mij… 😉 Action, Big Bazar, Euroknaller etc.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat een ontdekking! Super handige verpakking, dat zeker. Maar kan je niet als hervulling gewone tandpasta mengen met wat baking soda? Of verpest je het dan helemaal? Zou wel stuk goedkoper zijn.

    Like

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s