Oog make-up removers

Rimmel & Simple

Vandaag review ik twee oog make-up removers voor je. Beiden removers kosten rond de EUR 4,-. Zeer vriendelijk geprijsd dus. De eerste remover is van het ons welbekende Rimmel en de tweede is van een nieuw merk op de Nederlandse markt Simple.

 

Rimmel

Rimmel gebruik ik met name voor zijn foundation. Ik heb een aantal fijne favorieten die ik al jaren gebruik. Lees de reviews –klik hier– en –klik hier-. Fijne langhoudende foundations die prima bij mijn huidskleur passen. Toen ik dus op zoek was naar een oogmake-up remover besloot ik deze maar eens in mijn virtuele winkelmandje te gooien. Ik kocht deze remover in de UK maar hij is ook in Nederland verkrijgbaar (in ieder geval online).

Wat doet deze remover?

Het is een zeer fijne zachte remover die ook korte metten zou moeten maken met je waterproof mascara. Dit kan ik helaas niet bevestigen omdat ik dat niet gebruik maar ik ga ervan uit dat als ze dat op de verpakking vermelden het dan ook zo is (goedgelovig als ik ben 🙂 ). Het fijne aan deze remover is dat hij ook geschikt is voor mensen met gevoelige ogen en voor contactlensdragers.

Ik verwijder in een handomdraai met een wattenschijfje mijn oog make-up. Hij laat inderdaad geen restjes achter en mijn ogen zien er weer fris en schoon uit. Fijne remover.

Rimmel eye make-up remover

De fles is nu leeg en daarom ging ik op zoek naar een nieuwe remover. Ik kwam uit bij de remover van het merk Simple. Ik heb onlangs wat blogposts over dit merk gelezen en omdat die allemaal wel positief waren besloot ik deze mee te nemen om uit te proberen.

Simple

Simple Oog Make-up Remover reinigt op zachte, maar zeer effectieve wijze de delicate zone rondom de ogen zonder je huid droog en trekkerig aan te laten voelen. De olievrije, huidvriendelijke formulering verwijdert zelfs waterproof mascara en verzacht het kwetsbare gebied rondom de ogen, voor een natuurlijk gezonde en frisse look.

Een soortgelijke formule dus als die van Rimmel. Ik ben zeer verrast door deze remover. Hij reinigt supersnel en ik vind hem fijner dan die van Rimmel. Je hoeft totaal niet ‘te boenen’ en met een paar keer vegen over je ogen zijn ze compleet schoon.

Simple eye make-up remover

In de vergelijking wint de Simple oogremover het met glans (leuke woordspeling). Voor EUR 4,- heb je hier een hele fijne remover te pakken die je ogen in een handomdraai schoonmaakt. Ik ben fan.

Annette

27 thoughts on “Oog make-up removers

  1. Verrassend van simple. Ik had een sample van rimmel en deze wetken echt fijn. Nu is simple bij kruidvat 1+1 gratis dus nog goedkoper. Ik ga die oogremover nu zeker ook meenemen.

    Geliked door 1 persoon

  2. Over de remover van Simple kan ik niet mee praten maar altijd fijn om een budget te vinden die goed zijn werk doet. Ik heb van Simple wel de gezichtscrème geprobeerd. De lichte en de vollere variant. Leek het in eerste instantie goed te gaan na een tijdje kwamen puistjes (jaaaaaaaren niet gehad) en op mijn voorhoofd onderhuidse bobbels die jeukten. Gelukkig verdween het snel na met Simple te stoppen. Voor mij was Simple niet zo simpel.

    Geliked door 1 persoon

  3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s