MAC

MAC Captive

Op de valreep naar 2016 kocht ik dan toch echt mijn eerste MAC lipstick. 29 december was ik met Isabelle een dagje naar Amsterdam en bij de Bijenkorf heb ik deze beauty dan toch aangeschaft.

MAC captive   MAC Captive   MAC Captive

Als echte lipstick fanaat moest het er toch een keer van komen maar met een prijs van EUR 19,50 blijf ik het een behoorlijk uitgave vinden. Er zijn veel goede lipsticks te koop die een stuk goedkoper zijn.

Maar ik wilde toch wel eens zelf ervaren waar de hype voor Mac producten vandaan komt. Zijn ze echt zoveel beter dan andere producten? Ik heb de lipstick nu dus zo’n 14 dagen in huis en al met regelmaat gebruikt.

MAC Captive      MAC Captive

De lipstick brengt makkelijk aan en blijft goed zitten. Veel langer dan ander lipsticks? Nee dat vind ik niet, wel iets maar ook deze moet gewoon na een maaltijd bijgewerkt worden. De kleur is een mooi oud-roze richting paars en ik houd zoals je weet van dit soort kleuren.

MAC Captive      MAC Captive

Captive komt uit de zogeheten Satin lijn en zit in het vaste assortiment. Ik vind hem iets droog (daardoor blijft hij waarschijnlijk wat beter zitten) maar het is niet storend. Ik ben blij met mijn aankoop en heb mijn oog ook al op een andere kleur laten vallen :). Wellicht dat er dus binnen niet al te lange tijd een tweede bij komt.

MAC Captive

Heb jij lipsticks van MAC en vind je ze beter dan je lipsticks van andere merken?

Annette

18 thoughts on “MAC

 1. Ik snap je helemaal, dat je de hype van MAC wil beproeven. Ik heb ook nog geen lipstick van MAC, maar meer dat ik geloof wel in zijn goede kwaliteiten dat ik niet benieuwd ben om over te reviewen, dus hij kan even wachten. Al weet ik zeker dat ik MAC lipstick in de toekomst ga kopen. Jammer dat hij niet lang blijft zitten dan andere lipstick. Dat had ik wel gehopen en verwacht voor deze prijs.De kleur die je hebt gekozen is heel erg mooi. 🙂

  Like

 2. Ik heb geen Mac lipstick in huis en ik denk ook niet dat ik er een zal aanschaffen. Niet omdat ik MAC niet mooi vind, maar omdat ik al zoveel lipsticks heb. Lipstick is zo een product waar ik niet te veel aan uit wil geven. En je weet vast wel dat ik ze in no time weer opgegeten heb. Geen cookie monster, maar meer een lipstick monster ben ik…:)

  Like

 3. Ik vind Mac wel echt beter hoor. Ik heb echt veel Mac producten en ook veel lipsticks. Ze blijven vaak echt drie keer zo lang zitten en je hoeft dus minder bij te werken. Bovendien vind ik de kleuren, substanties en geur heel fijn. Ik hartje Mac. Ik vind dit voor jou trouwens ook echt een mooie kleur.

  Like

 4. MAC lipsticks doen het wel iets beter dan andere lipsticks, maar niet ZO veel beter. Maar er is wel een gigantisch assortiment en de kwaliteit blijft heel goed. Deze kleur staat je mooi!

  Like

 5. Toffe kleur! Maar ook geen MAC voor mij, helaas nog steeds niet volledig dierproefvrij 😦 Hoorde wel in de bloggergangen dat MAC wat in Canada geproduceerd word wel zonder ingrediënten die op dieren getest zijn, zijn gemaakt. Staat btw op de huls, mocht je nieuwsgierig zijn. Kleine pluspunt.

  Like

 6. Mooie gedistingeerde kleur heb je uitgekozen, die jou bovendien heel mooi staat.
  Zelf draag ik bijna nooit lipstick. Erg jammer vind ik dat wel. Mijn lippen zijn heel dun en daardoor zit er vaak meer lippenstift op mijn tanden dan op mijn lippen. Dan kan ik dat beter laten, vind ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s