Sample Saturday

Benefit – They’re real mascara

In de Cult beautybag (klik hier voor de unboxing) zat ook een mini mascara van Benefit. Ik ben altijd op zoek naar een geweldige mascara maar zoek het meestal in de drogisterij varianten. Nu kon ik dus eens een mascara proberen die meer kost dan ik zou willen betalen 😊.

benefit they're real mascara

Welk merk?

Benefit dus, een merk dat in 1976 is opgericht in San Francisco door de zusjes Ford. Heerlijk design met veel roze en pinup printjes valt dit merk qua verpakkingen altijd goed op. In 2008 zijn de dochters en nichtjes van de oorspronkelijke zusjes bij het bedrijf gekomen en door hun enthousiasme heeft het merk toen een grote vlucht genomen. De website is mooi en heeft ook een hele duidelijke Nederlandstalige versie.

they're real mascara - benefit

Wat is het?

Mascara, do I need to say more? Wie kan er zonder? Ik niet, als ik 1 product zou moeten kiezen dan zou ik altijd voor een mascara gaan. Ik vind het echt een must-have voor elke dag. Dit lees ik over de They’re real variant:

Een innovatieve mascara voor wimpers, waar je alleen van kunt dromen. Deze nieuwe formule verlengt de wimperhaartjes, geeft ze een mooie krul en zorgt voor volume, zonder dat de haartjes aan elkaar plakken.

De kleur blijft perfect zitten en de mascara droogt ook niet uit. Het speciaal ontworpen borsteltje garandeert dat het product gemakkelijk en toch heel zorgvuldig opgebracht kan worden.

they're real mascara benefit

Wat vond ik ervan?

Heel goed, ja dit is echt een fijne mascara die doet wat het belooft. Blijft de hele dag ook goed zitten. Ik vind de formule wel wat droog (maar ik weet natuurlijk niet of het wellicht gewoon de sample was) maar eenmaal aangebracht ziet het er heel goed uit.

They're real mascara benefit

Waar te koop en wat kost het?

Je kunt het merk Benefit vrij makkelijk kopen bij bijvoorbeeld Douglas en ook diverse webshops bieden deze mascara aan. Hij kost € 28,- wat ik een behoorlijk bedrag vind voor een mascara. Ik heb nu een nieuwe mascara van Catrice ontdekt die ik NOG beter vind dus nee ik zou de Benefit mascara niet kopen, ik heb geen 28 euro over voor een mascara, wellicht als er eens een mooie aanbieding is maar ik vind zolang er prima budget-varianten te koop zijn zou ik niet zoveel geld uitgeven aan een mascara.

Hoeveel geld geef jij uit aan een (goede) mascara?

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

  1. Als ik een mascara koop zijn ze vaak van Catrice of essence. Met een voorkeur voor Catrice. Vroeger wilde ik nog wel eens een mascara kopen die tussen de 10 en 20 euro kostte maar daar ben ik vanaf gestapt omdat ze vaak niet meer doen dan de budget versies.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s