Charlotte Tilbury

Unisex Healthy Glow

Op de site van Cult Beauty (UK) kocht ik onlangs dit product van Charlotte Tilbury voor de tweede keer. Het is de Unisex Healthly Glow tint-moisturiser. Waarom Unisex vraag ik me af? Gaat ze daarin mee in de hype dat tegenwoordig alles gender-neutraal moet zijn of willen ze specifiek ook mannen aanspreken met dit product? Ik snap het niet zo goed want mannen die op zoek zijn naar een dergelijk product laten zich vast niet tegenhouden dat Charlotte Tilbury met name bekend staat om haar make-up producten?

Charlotte Tilbury Healthy Glow

Kleur

Maar goed, ik dwaal af. Mooie tube in wit met goud accent. Handig tuutje om goed te kunnen doseren. Ik heb het al eens gezegd maar mijn gezicht heeft weinig pigment en kleurt daardoor niet of nauwelijks. Ik ga af en toe eens onder de zonnebank maar mijn gezicht pakt zelden kleur op, ook niet echt in de zomer dus het wijkt qua kleur nogal eens af met de rest van mijn lichaam.

Ik ben zeer te spreken over de zelfbruiner van Omerovicza waar je hier meer over kunt lezen maar voor nu dus deze hydraterende moisteriser die ook de tint een beetje verfraaid.

Charlotte Tilbuty Healthy Glow

Als een magische drankje dat je teint perfectioneert,  zo past deze getinte moisturizer zich op wonderbaarlijke wijze aan aan je huidtoon om een gezonde, ‘je huid-maar-beter’-gloed te geven. Een soort zomer in een flesje dus en geeft deze hydraterende moisteriser een dusdanige egale sun-kissed kleur dat je deze er elke dag bij zult pakken. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Geen foundation meer

Ik gebruik deze inmiddels met regelmaat in plaats van mijn vertrouwde foundation. De kleur is echt prachtig. Hij komt grijs uit het flesje maar zodra je hem op je gezicht aanbrengt transformeert hij echt met je huid, heel mooi. Echt alsof je een paar uurtjes in de zon hebt gezeten.

Ook op een werkdag houd deze moisteriser het ook goed vol. Daar was ik een klein beetje bang voor dat er rond lunch-tijd niets meer van te zien zou zijn. Nee, dik in orde de houdbaarheid. Ik gebruik over het algemeen geen primer voor mijn gezicht. Na de reiniging breng ik een dagcrème aan. Vervolgens breng ik een kleine hoeveelheid van deze moisteriser met een kwast van Real Techniques aan op mijn gezicht, maar met een beautyblender lukt het ook goed (heb ik ook getest maar zelf gebruik ik liever een kwast).

Charlotte Tilbury

Normaal zou ik 1 pompje foundation gebruiken nu dus eenzelfde hoeveelheid (borrelnootje) van deze moisteriser. Hij geeft geen vlekken of vegen als je hem netjes inwerkt en de kleur is zoals gezegd sun-kissed, erg mooi. Ik ben enorm in mijn nopjes met deze tube. Voor een tube van 40ml betaal je EUR 40,- (ook te koop bij de Bijenkorf).

Ik vind EUR 40,- best aan de prijs maar ben zeker bereid het te betalen want je doet best lang met zo’n tube en nu dus aan mijn tweede tube begonnen. Mijn foundation was altijd van Rimmel dus ja, dat scheelt een hoop maar heb deze nu al een paar maanden niet meer gebruikt.

Charlotte Tilbuty Healthy Glow

Ik ben hem vanaf de zomer wat intensiever gaan gebruiken vond het fijner met het warme weer qua dragen dan een foundation. Nu dus eigenlijk helemaal ‘om’.  Prachtig resultaat en ik ben blij met mijn eerste kennismaking met dit mooie merk.

Wat vind jij? Mooi of toch liever een foundation?

Annette

18 thoughts on “Charlotte Tilbury

 1. Ziet er heel mooi uit, goed merk ook.
  Ik gebruik zelf de magic teint van Balea een soft make up noemen ze het en geen foundation dus, ook erg mooi voor maar 6 euro. Maar misschien voor de dagen voor wat extra dat ik deze ga kopen.

  Like

 2. Ja, mooi! Dat zou echt wat voor mij zijn. Net toch net iets van een tintje maar dan lekker subtiel. Ik heb veel foundations die ik eerst heel goed bij mij vond passen maar het lijkt alsof de meeste nu de verkeerde tint hebben en vooral, veel maken mij 10 jaar ouder omdat ieder lijntje geaccentueerd lijkt te worden. En volgens mij is Wayne Goss ook altijd wel te spreken over dit merk.

  Like

  • Ik vond de laatste tijd mijn foundation ook net een beetje too much net of het niet lekker meer op de huid ligt, zou heel goed ook de hormonen kunnen zijn natuurlijk. Ja Wayne Goss keek ik ook wel eens maar soms erger ik me dood aan hem – vind hem soms een beetje overdrijven ofzo weet niet goed, te Amerikaans wellicht ?!

   Like

 3. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 4. Pingback: Charlotte Tilbury | Ann Ages Gracefully

 5. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 6. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: Revolution make-up | Ann Ages Gracefully

 8. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 9. Pingback: Mintenz | Ann Ages Gracefully

 10. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

 11. Pingback: Estee Lauder | Ann Ages Gracefully

 12. Pingback: Weekoverzicht | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s