Omorovicza

Omorovicza – Zelfbruiner

Brrr, ik was er altijd een beetje huiverig voor -een zelfbruiner- voor het gezicht, maar ik heb nu een hele fijne gevonden en vertel je er graag meer over.

Omorovicza Glam Glow

Oempa Loempa

Mijn gezicht heeft niet zo veel pigmentatie hierdoor blijft mijn gezicht altijd een stuk ‘witter’ dan de rest van mijn lijf. Ik ga af en toe onder de zonnebank maar mijn gezicht kleurt niet echt mee. Met zelfbruiners heb ik gewoon niet zulke goede ervaringen -want tsja- als je opgegroeid ben in de ’80 jaren dan herken je wellicht wel de oempa-loempa look die zelfbruiners die toen ook hip waren veroorzaakten.

Glam Glow Omorovicza

Oranje wenkbrauwen, langs de haargrens en ai die vlekken. Nee hoor, dat moesten we maar niet doen. Echt, dat beeld bleef me maar achtervolgen en daardoor dorst ik het niet nog eens te proberen haha toch afgelopen maanden de stoute schoenen maar eens aangedaan en na wat google speurwerk voor een fijne – vooral subtiele – zelfbruiner deze van het Hongaarse Omorovicza gekocht.

Over het merk:

Wat krijg je als je 2000 jaar Hongaarse wijsheid op het gebied van huidverzorging neemt en wat hi-tech innovatie injecteert in een laboratorium dat de Nobelprijs wint? Omorovicza huidverzorging: een luxueus assortiment dat de mineraalrijke wateren van Hongarije herbergt met krachtige antioxidanten, ontstekingsremmers en een uitzonderlijk afleversysteem om zowel snelle als cumulatieve anti veroudering voordelen te bieden.

Ik schreef al eens over de zalige face mist (lees hier) van dit merk. Dat is echt wel hun signature product.

Glam Glow Omorovicza

Glam Glow

Het product komt in een behoorlijk grote tube. Het is dan ook niet alleen een zelfbruiner voor het gezicht maar kan ook voor het lichaam worden gebruikt. Ik vind dat zonde (Nederlander als ik ben) en ik gebruik hem dus alleen voor mijn gezicht. Dit is wat Omorovicza zegt over het product:

Glam Glow van Omorovicza is niet alleen een zelfbruiner met natuurlijk resultaten, maar die ook de anti-verouderende antioxidant technologieën verleent die zijn gemaakt in het Nobelprijs winnende laboratorium dat Omorovicza gebruikt om al zijn huidverzorging te formuleren! Je huid voelt net zo soepel als 10-laags kasjmier en ziet er mooi en strand klaar uit.

Breng een kleine hoeveelheid Glam Glow gelijkmatig aan op uw gezicht en lichaam (vermijdt wenkbrauwen en haarlijn). Was uw handen grondig na het aanbrengen en wacht 10 minuten voor het aankleden. Toptip: breng wat crème aan op uw wenkbrauwen en haarlijn om te voorkomen dat de bruiner aan uw haar hecht. Dit produceert een subtiel fade-out effect.

Glam Glow Omorovicza

Gebruik:

Ik vind hem in gebruik heel erg fijn en makkelijk. Ik smeer geen andere crème eerst op mijn wenkbrauwen of haarlijn maar zorg wel dat het product goed uitgesmeerd is. Ik krijg totaal geen vlekken, geen vegen maar wel een ‘zongebruind’ gezicht wat een dag of 2 aanhoudt. De kleur is heel erg mooi net alsof je inderdaad een dagje in de zon bent geweest. Ik gebruik hem zo’n 2x per week en dan in de avond als ‘nachtcrème’ hij is ook prima verzorgend en ik heb niet het gevoel dat ik nog een ander product moet bijsmeren. De volgende ochtend voelt mijn huid echt lekker gevoed aan en word ik met een zongebruind snoetje wakker. Ik weet niet of de kleur op te bouwen is want ik vind met 1x smeren dat ik genoeg resultaat krijg maar dat zou je kunnen proberen natuurlijk.

Mooi product, ik ben fan en zal deze zeker blijven gebruiken. Ik kocht het product online en het kost zo’n 35 Pond. Prima prijs want je doet heel erg lang met deze tube als je hem alleen voor je gezicht gebruikt.

Hoe denk jij over zelfbruiners?

Annette

3 thoughts on “Omorovicza

  1. Ik ben ook altijd voorzichtig met mijn gezicht, mijn lichaam maakt niet uit, hoewel dat een keer ook er niet uitzag (veel scrubben daarna!) Fijn dat deze zo goed werkt, ik zou het liever overdag opbrengen zodat ik kan volgen wat er gebeurd.(of eerst een teststukje op mijn arm) 🙂

    Geliked door 1 persoon

  2. Pingback: Charlotte Tilbury | Ann Ages Gracefully

Plaats een reactie