EPIC

Echte post is cool

Via de site van Northflix  gaf ik me op voor het #EPIC oftewel Echte post is cool project. Het was de tweede keer dat het georganiseerd werd en er was plek voor 50 deelnemers. Echt zo leuk om te doen en vandaag is het dus tijd om jullie te laten zien wat er in het pakje zat dat ik heb ontvangen en dan verder in de blogpost laat ik zien wat ik zelf heb verstuurd aan mijn EPIC lootje.

Echte post is cool

Op woensdag kwam het eerste envelopje binnen. Daarin zat een heerlijk masker van RAU (ik reviewde al eens een product – lees hier) en waxmelts. Wat een top extraatje, past helemaal bij mij dus super persoonlijk. Thanks #EPIC team heel blij mee.

De foto’s zijn wat aan de donkere kant maar dat komt omdat ik de post online wilde zetten en dus voor dag en dauw (yup bloggen is een hard life) 🙂 aan het uitpakken en foto’s maken was.

Die lieve, leuke Tutje.nl bleek voor mij te mogen shoppen. Leuk hoor, en ook nog eens aan Isabelle gedacht (super lief Hennie!) we kregen wat te snoepen, chocolade letter en milka chocolaatjes hmmm. Een handcrème, lipbalm en geurkaarsje (wat goed 2 van mijn favorieten) echt tof. Een heerlijk masker, en een superleuk kastje met spiegel zodat ik de hele dag naar mijn ‘walgelijk’ lange wimpers kan kijken :).

Wat een super leuk initiatief is dit toch. Ik vond het zelf ook leuk om een zo origineel mogelijk pakketje samen te stellen voor mijn ‘geheime’ EPIC kandidaat. Ik kreeg bericht dat ik voor Laura op zoek mocht gaan.

Ik kreeg wat info van en over Laura toegestuurd. Ze is een boekliefhebber (hallo! Me too) en eet daar graag iets lekkers bij. No-brainer wat mij betreft dat daar een  Tony Chocolonely caramel/zeezout moest komen (ik hoop dat ze dat lekker bij een boek soldaat gaat maken). Verder een beauty liefhebber, dus kocht ik van Essence een leuke lipbalm in denk ik een prima kleurtje die bij iedereen past en heeft ze een Pokemon-Go verslaving.  Ik ging voor 2 paar pokemon sokken. Ik hoop dat ze blij wordt van deze sneakersokjes.

Echte Post Is Cool

Om het pakket verder wat op te leuken deed ik er uiteraard een gezellig kaartje bij, en een paar oogpads waar ik al eerder een review over schreef. Laura gaf aan niet van prullaria te houden maar ik besloot toch ook wat samples mee te sturen zodat ze lekker nog wat dingetjes heeft om uit te proberen.

Leuk om te doen zowel het geven als het ontvangen. Shoppen voor iemand die je helemaal niet kent kan een uitdaging zijn maar je kunt best genoeg info halen uit wat je krijgt toegestuurd en als de persoon in kwestie een blog of Instagram account heeft kun je daar natuurlijk ook eens kijken wat hen beweegt.

Een volgende keer hoop ik zeker weer mee te kunnen doen. Ik vond het erg leuk in elk geval.

Annette

p.s. Op twitter kwam er een ‘noodkreet’ van collega-blogger Sonja dat zij helaas niet kon deelnemen aan het project. Ik besloot haar toch een klein pakketje toe te sturen een soort vervroegd sint-kadootje zeg maar. Je kunt haar blog vinden op Yustsome.nl

27 thoughts on “EPIC

 1. Zo leuk is dit, ik volg de Epic blogposts ook, leuk om te zien wat er allemaal opgestuurd is. En altijd leuk verpakt, soms heel verrassend. Ik wil ook een keer meedoen, maar dan wil ik het helemaal goed doen. en momenteel druk en veel aan mijn hoofd. Volgende keer wellicht.

  Like

 2. Ik vind het zo dapper dat je al voor dag en dauw bezig was met bloggen. Dappere dodo hoor! Leuk dat je er blij mee bent en dat je mijn shopsessie geslaagd vond. Was nog leuker geweest als we elkaar donderdag hadden getroffen. Maar dat liet het universum dan even weer niet toe.

  Like

 3. Super leuke cadeautjes heb je ontvangen van Hennie 🙂 ! Echt mooi! Super leuk en lief dat je een extra pakketje kreeg het EPIC team 🙂 . En wat een leuke cadeautjes heb jij aan jouw lootje gegeven, die sokjes haha echt cute! Oww en zo lief van jou om Sonja nog een pakketje toe te sturen, dat vind ik echt leuk om te lezen!

  Like

 4. Wat een mooi pakketje ik zag aan de tekst al van wie het was.
  Wat is dit een leuk initiatief. Hoe ik het gemist kon hebben… ik weet het niet, zo stom!
  Maar daar was jij, lieve lieve jij… het heeft mij ontzettend geraakt! Dat je zo’n gaaf pakketje voor mij nog samengesteld hebt!

  Ik wil je daarom ook een YuStJewel aanbieden!

  Geliked door 1 persoon

 5. Onwijs leuk pakket heb je gehad zeg! Ik dacht al dat Hennie jou had toen ik de foto zag met de opmerking over de walgelijk lange wimpers haha. En wat ontzettend lief van jou dat je Sonja een pakketje hebt gestuurd, echt!

  Like

 6. Pingback: Het jaar 2016 | Ann Ages Gracefully

 7. Pingback: EPIC | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s