Opgemaakt

Beauty empties November 2021

Ik heb ze weer voor je verzameld. Alle beauty producten die ik op heb gemaakt in de afgelopen maand. Ik zet ze voor je op een rijtje en onder het filmpje vind je de linkjes naar de volledige reviews mocht je deze nog eens willen nalezen. Ik verspreek me ook enorm op Ketosis Pilaris 🙂 haha maar dat moet je me maar vergeven.

Annette

Nutraskin collageen – Klik hier

Charlotte Tilbury – Healty Glow – Klik hier

Garnier Miscellair water – Klik hier

8 thoughts on “Opgemaakt

 1. Heerlijk wakker worden met mijn favoriete artikel:-), en het 1e zakje uit de theeadventsdoos. Ja zalig dat wasparfum. Ik heb nu van die wollen ballen gekocht voor de droger en doe nu wat druppels wasparfum op die ballen als de was de droger ingaat. Ik heb het idee dat het langer lekker blijft ruiken via die drogerballen. Ik vond de blauwe variant van dat bodyserum toch fijner deze is plakkeriger (mijn mening). Fijne dag vandaag!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heftig hoe die oogcrème eruit komt! Goed dat je het niet doet zoals die Instagrammers, zo direct uit het flesje op gezicht haha! Die healthy glow van Charlotte Tilbury lijkt mij ook fijn i.p.v foundation of getinte dagcrème. Benieuwd wat voor glow die aan mijn teint geeft!

  Geliked door 1 persoon

 3. Die wasparfum is ook mijn favoriete merk. Heb een paar andere merken geprobeerd maar niets zo goed als dit merk. Deze geur vind ik ook lekker! Heb iets met lavendel staan en nog 1 met Ylang Ylang erin.
  Die Healthy Glow laatst bij staan kijken in de Bijenkorf, klonk wel aantrekkelijk. Heb net je review gelezen en ga deze zeker een keer aanschaffen, lijkt me perfect voor in de zomer.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik draag hem het hele jaar, is helemaal prima te doen 🙂 met wat zelfbruining drops van tan-luxe heb ik meer niet nodig en ga ik geen foundation meer dragen denk ik. Afgelopen zomer zelfs vrij lang zonder gekleurde dagcrème rond gelopen puur met die druppels van tan-luxe had ik net genoeg kleur op het gezicht maar in combi met de Healthy glow helemaal top. Benieuwd wat jouw ervaring zal zijn.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s