Sample Saturday

Vitamasques

Marine Gold Dust sheet mask

Volgens mij heb ik dit sheet masker uit een LookFantastic box maar ik weet het niet meer helemaal zeker. Ik had hem meegenomen naar de UK toen ik daar was voor mijn werk. Ideaal momentje als je op je hotelkamer zit om even een sheet masker te gebruiken. Ik moet zeggen dat ik het thuis altijd glad vergeet om een masker te gebruiken.

Vitamasques marine gold dust sheet mask

Welk merk?

Vitamasques is een Koreaans-Britse merk dat baanbrekende betaalbare maar effectieve huidverzorging maakt. Het bedrijf houdt er hoge normen en waarden op na en probeert zo veel mogelijk vrij te zijn van, parabenen, minerale oliën en sulfaten en is ook nog eens ‘cruelty’ free.

Ik had nog niet van dit merk gehoord maar een zoektocht online brengt me op hun website die er mooi en goed verzorgd uitziet.

Marine gold dust sheet mask

Wat is het?

Een sheet masker dus, ik lees over het masker dat er echt bladgoud deeltjes in zouden zitten, die zie ik niet echt terug maar hij is zeer geschikt voor de rijpe huid (check!) en hydrateert en zit bomvol met lekkere mineralen.

Wat vond ik ervan?

Mixed emotions, het masker is echt goed doordrenkt met het serum maar wat een gepiel dus om dit masker uitgevouwen te krijgen, ik had het al bijna opgegeven grrrrr maar uiteindelijk lukte het me toch. Hij is heerlijk verkoelend op de huid en maakt mijn huid na gebruik heerlijk zacht maar door het gefrut raak ik toch een beetje gefrustreerd.

Marine gold dust sheet mask

Waar te koop en wat kost het?

Primo online te koop dus dit masker, ze hebben heel veel maskers en deze kun je per stuk kopen maar ze hebben ook maskers ‘gebundeld’ zodat je een pakketje met maskers kunt kopen. Ze versturen ook naar de EU maar dan zou ik aanraden om wellicht met iemand anders te bestellen zodat je de verzendkosten kunt delen. De maskers variëren in prijs, deze is bijvoorbeeld 6 Engelse pond. Prima prijsje.

SS Vitamasques (1)

Lekker masker maar omdat ik niet vaak maskers gebruik is het niet iets wat ik zelf zou kopen maar ik weet dat er een hoop masker-fans zijn 😊 dan is deze website zeker het bezoeken waard.

Annette

12 thoughts on “Sample Saturday

  1. Ik gun mijzelf daar eigenlijk geen tijd voor maar gisteren toevallig zo’n sheetmasker van Garnier in het kader van nieuw dier in huis die nog erg moet wennen en voorlopig een “eigen” kamer heeft. Wel lekker maar na afloop wat kleverig. Ik zweer tegenwoordig bij het overnight mask van Origins of die van Clinique. Heb je die wel eens geprobeerd? Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

  2. Sheetmaskers leveren altijd de leukste en charmante foto’s op, hihi. Ik snap dat het uitvouwen wel een dingetje was, maar gelukt zo te zien. En als het resultaat fijn is, natuurlijk helemaal top!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s