Wingry

Winrgy – Energie drank

Drink jij wel eens zo’n mierzoet energy drankje? Ik persoonlijk niet, de geur van de meeste van dit soort drankjes zorgen bij mij al voor rillingen en er zit vaak zoveel cafeïne en suiker in dat ik op zou stijgen 🙂 . Haha ik kreeg een suikervrij alternatief toegestuurd.

Winrgy energiedrank

Als full-time HRM-er en parttime blogger kan ik ook af en toe wel een energie boost gebruiken. Soms ben je gewoon doodmoe en wacht er ook nog een huishouden op je en zitten je kinderen hoopvol op je thuiskomst te wachten en of mamma even wil gaan koken.

Voor iedereen die een gezin heeft (of niet maar gewoon hard werkt) is dit waarschijnlijk wel herkenbaar. Fijn dus als je af en toe met een glas energy drink jezelf even een gezonde boost kan geven. Ik mocht Winrgy uitproberen.

Winrgy energiedrank

Winrgy is een energiedrank die je 4 tot 6 uur van een boost voorziet zonder dat je daarna een crash krijgt. Het is suikervrij en bevat een unieke combinatie van essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren. De smaak is granaat-appel. Lekker!

Handig ook dat de doos 15 sachets bevat dus je neemt het ook nog eens makkelijk mee. Je mixt de sachet met 200ml water even goed schudden en drinken maar.

Wat doet/bevat Winrgy?

 • 21 essentiele vitaminen, mineralen en aminozuren
 • Boost van energie en focus
 • Geen nervositeit of een dip
 • Suikervrij
 • Geen dierlijke toevoegingen

Ik heb wat zakjes op mijn werk neergelegd en het werkt heel handig. Als ik uit een lange vergadering kom (of er juist een in moet) is het een prima aanvulling. De smaak is goed en ik vind het super dat het suikervrij is. Ik kan er weer even tegenaan en merk gewoon dat ik wat scherper ben. Ook mijn kinderen (18 & 21) vinden dit een prima drankje. Beter dan die zoete troep die je in de supermarkt kunt krijgen.

Op de site van www.dagelijkssuperfood.nl kun je het product bestellen.

Drink jij wel eens een energy-drink?

Annette

*Ik ontving dit product ter review*

14 thoughts on “Wingry

 1. Wat een goed alternatief. Ik vind energy drankjes vaak heel vies. En ik ben eind van de dag ook vaak op, daarom ben ik zo blij dat Jeroen tegenwoordig het eten maakt. Ik heb dan echt geen energie meer en baal dat ik dan weer moet gaan liggen. Meer energie is welkom, ik wil altijd doorwerken. (wat dat betreft ben ik best een workaholic vrees ik)

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een uitkomst! Ik vind die energy drankjes net als jij zeer chemisch smaken en mierzoet. Een boost kan ik tegen een uur of drie altijd wel gebruiken, dus dit alternatief zou zeer goed van pas komen!

  Geliked door 1 persoon

  • Prima te doen dit, red bull is echt zo vies alleen van de geur al brrrr wil het ook niet in huis hebben (dan mopper ik altijd als een echte moeder-hen hahaha) dus nu moesten ze verplicht dit ook proberen. Ze roepen dat ze red bull lekkerder vinden (ja, hallo vieze troep) maar ze vonden het ook niet slecht.

   Like

 3. Ik heb zelf met mijn zoon een hele nare ervaring met energie drankjes en dus bij kind twee ten strengste verboden. Het heeft nu als naam al een ‘nare na smaak’. Gelukkig (kuch) heb ik Adhd en zit ik vol hyper hyper van mijzelf. Met dank aan mijn medicatie dat ik nog kan functioneren.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s