Weekoverzicht

Weekoverzicht #95

Weer een korte week 🙂 ik houd ervan. Helaas zit het er qua officiële feestdagen nu wel voor ons op in Nederland maar hé, we klagen niet natuurlijk. Nemen we gewoon af en toe een vakantiedag op. Wat ik allemaal deed de afgelopen week laat ik je hieronder zien.

Kleding

Gewerkt/gedragen

Gewoon – zoals het nu gewoon is – thuis gewerkt behalve op woensdag. Toen was ik naar kantoor. Er moesten wat samples uitgezocht worden voor de showroom en dus wilden een paar mensen toegang tot kantoor. Ik was er voor de ‘supervisie’ dacht gelijk ook even het koffieapparaat goed te reinigen maar die had er na 11 weken stil staan geen zin meer in dus moest de monteur erbij komen. Begin van de week droeg ik nog een trui maar het werd elke dag weer warmer dus kon ik weer richting de t-shirts.

Gegeten

Wisselend succes met de Hello Fresh box deze week. Ik vond het allemaal lekker maar de zomerse stamppot met spekjes vond Isabelle ‘smerig’ haha en die ging na een paar happen een boterham klaarmaken. Was voor het eerst dat ze iets echt niet lekker vond. We hebben wel eens recepten waarvan we denken leuk voor 1x maar die kiezen we niet meer maar niet echt dat iemand het niet wilt eten. Ach ja, kan een keer gebeuren.  Verder aten we Noedels en pasta, heerlijke gerechten. Op donderdag maakte ik de ‘hete kip’ volgens recept van Forever38.com – ik maakte hem iets minder pittig (maar genoeg om er toch een loopneus van te krijgen 🙂 ).

WO 95 (7)

Ice tea

Bij de box kregen we een flesje Icetea om te proberen in deze nieuwe smaak. Jeetje wat lekker. Ik postte hem op Instagram met de vraag aan Lipton of ze deze ook in grote verpakkingen gaan maken maar vooralsnog blijft het bij de flesjes. Jammer wat hij is zalig en bevat weinig suiker. Als je hem tegenkomt in de winkel zeker proberen. Er was ook een andere nieuwe smaak met gember die vond ik niet zo lekker.

WO 95 (6)

Gekocht

Bij Notino deed ik deze aankoopjes. Nu we nog niet in Duitsland kunnen winkelen ging ik op zoek naar de pot haarmasker en shampoo met Aloe van Garnier en die vond ik bij Notino. Gelijk ook wat tandpasta mee besteld want daar waren we ook doorheen.

Sport collage

Gesport

5x een workout van een half uur gedaan. Het ging niet zo heel lekker deze week. Ik had wat last van hoofdpijn en omdat het mijn menstruatieweek was zit ik ook nooit zo lekker in mijn vel. Toch gedaan, meestal op low impact dus toch goed van mezelf. Komende week gaan we gewoon weer knallen (al zal het door de warmte ook niet heel lekker zijn denk ik).

Weekend

Zaterdag was het na een bezoekje aan de markt tijd voor de kapper. Na mijn laatste zelfkleuring merkte ik toch echt dat ik geen grijsdekking meer had. Ik besloot dus de kapper er maar op los te laten en veel highlights te doen. Zo valt hopelijk het grijs wat minder op en kan ik de komende jaren rustig naar een grijze coupe toewerken haha, althans dat is het plan. We gaan het zien.

Ik heb een fijne thuiskapster en het resultaat is echt heel mooi geworden. Met al die folies was ik goed beschermd tegen de 5G straling 🙂 maar ze moesten er toch echt weer uit.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk je haar! Lijkt wel of je op vakantie bent geweest je bent zo bruin. Heb de ice tea geprobeerd maar vond die met gember juist wel lekker maar ik doe dan ook altijd verse gemberschijfjes in mijn thee. Zaterdag naar mijn moeder en naar Zaandam geweest omdat er uitverkoop was bij Flinders. Wij waren er om 10.00 uur en toen wij weggingen rond 11.00 uur stond er een gigantische rij (mochten maar 20 mensen binnen). Gelukkig wel geslaagd.
  Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heel mooi zo je haar met die highlights! Ik heb de laatste tijd zelf wat geprobeerd met streepjes in een andere kleur maar dan kom ik altijd uit op rode tinten (anders zie je er niks van) maar ik vind te rood toch maar niks voor mij.
  Morgen eindelijk ook naar de kapper, best spannend maar zoveel zin in!
  Lieve foto van Skoet , zo lijkt hij ook echt een beetje op onze Marie!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s